packar

The Kooks har ställt in på Peace and Love, någon som är sjuk.. that sucks!

Jag är trött men packar raskt vidare med tanken i bakhuvudet att i morgon vid den här tiden är jag en glad Sarah i Borlänge trallandes runt på någon camping eller i en folkmassa framför en scen. Trevlig tanke!

Idag fick jag förresten lite förtids födelsedagspresenter. Saker jag kan ta med mig på festivalen; ett par kläder, skor, kamera minne. Väldigt snällt av mor min att jag kunde få det nu istället för efter P&L, riktigt behövligt!

dricker te och lyssnar på Pete

meet me at the railroad bar about 7 o'clock
we joke while the sun goes down
watch the lovers leaving town

så fin. lyssna



Kan inte fatta att jag ska se honom spela själv och med Babyshambles på fredag


FUCKING FREAKIN' AWESOME

Idag fick jag ett samtal från Loréal:

-Hej, du var med och tävlade i Loréals tävling om biljetter till Hultsfredfestvalen?
-Ja.. det var jag
-Grattis! Du har blivit utdragen i vår tävling och har nu vunnit två festivalpass till Hultsfredsfestivalen.

Kan ni fatta att jag blev chockad?! Jag har vunnit två jäkla Hultan biljetter, hur sjukt är inte det!! Höll på att kissa på mig, blev så jävla paff! Det är inte ofta man har tur, och när jag äntligen får det så är det något nice man vinner med! Att jag tappade en spegel i golvet för några dagar sedan verkade ju inte föra med sig sju års otur i alla fall haha.

Förvisso så har jag redan en Hultan biljett som jag fick i studentpresent av familjen. Men den kan jag nog sälja för ett lite mindre pris så får det bli till studentpengar istället. Nu fick jag iaf en gratis, känns rätt skönt för då blir man inte lika pank. Vad som händer med den andra är inte helt klart än, men det fixar sig nog.

-

Jag har internet ute på landet, hur bra är inte det! Vi åkte ut hit runt lunch idag istället. Pappas planering vart "något" försenad. Är här med första lasten gäster, andra lasten (michis) kommer nog snart med sin båt i ruskvädret.
Imorgon är det midsommar, hoppas ni alla får en trevlig dag då!

lalalala



Idag har jag lämnat in mobiltelefonen på lagning (hoppas dom hittar felet och fixar det!), handlat mat, vattnat blommor, hängt tvätt.. Nu ska jag börja packa min väska för ikväll åker pappa och jag ut till landet där resten av familjen väntar. Imorgon kommer Michaela plus familj och håller oss sällskap under midsommar. Blir nog kul!

Och jag har fallit för mina vänners övertalning och skaffat twitter. Jag är ju inte en särskilt aktiv bloggare så vi får se hur jag blir som "twittrare".

En vecka kvar



Idag så är det en vecka kvar tills vi åker upp till Peace and Love! Efter det blir det en veckas väntan hemma, sen veckan därpå så åker vi till Hultan. Festivalscheman uppe nu också, är man lite pirrig i magen nu eller?!

BD dokumentär

Hej, nu är jag hemma från landet. Åker antagligen ut dit om ett par dagar igen för att fira midsommar. Läste nyss att Broder Daniel Forever dokumentären har premiär redan den 3:e juli! Den måste jag verkligen se!


-

Hej! Det är konstigt att man bloggar så lite nu när man faktiskt har varit ledig i en vecka. Kan inte fatta att det var studenten förra fredagen.. kommer ta ett tag tills jag insett det. Och så kommer det ta ett tag tills jag kan njuta av ledigheten på riktigt och ta tillvara på den tiden ordentligt vilket jag inte gör nu.

Igår torsdags var det min finaste vän Michaela som tog studenten! Om jag kunde få in bilderna på datorn hade jag lagt upp ett par här, men eftersom att det är krångel så får det vänta. Men jag var iaf med på hennes flashiga utsläpp, mottagning och slutskiva på Stureplan som var helt ok. Med på festen var killen från Patrik 1,5, det tyckte vi var lite kul just då. Blev en lång resa hem, promenerande, vänta och sova på tåg, buss och gå igen. Hemma halv sju på morgonen när alla andra stack till jobbet.

Idag har jag gjort tackkort för studenten till tjocka feta släkten som ska läggas på postlådan imorgon. Och nu har jag precis packat ner lite kläder för imorgon bitti drar jag till landet. Tror jag kommer hem innan midsommar (nångång mellan mån- ons) för att hämta ut lite fler kläder och kanske fixa andra grejer. Vet ju inte om midsommarfirandet kommer ske på landet eller hemma, så det måste jag klura ut.

Nu ska jag sova, ha en fin helg alla!

studenttider

Imorgon blir min vän student hon med! Åker in till stan för att ta emot Michaela vid utsläppet vid 13, sen blir det mottagning hemma hos henne och sen så firar vi natten lång (på stureplan där skolan fixat nån fest haha). Kan bli en till rolig dag det där. Sov gott! 

Student 2009!

I fredags tog jag alltså studenten! Lyckades få in mina bilder på datorn igår, så nu kommer de upp!

 
Champangefrukost hemma hos Hampus vid 8 tiden på morgonen
 
Det skrevs i studentmössor, sen satte sig alla på tåget på väg till skolan kl 9.45
 
I skolan var det mingel och fotografering

We did it girls!!


Hela klassen fick varsin bok av våra mentorer.
Jennifer blev helt överlycklig, på riktigt, haha

Lunch, tal och betygsutdelning

Nedräkning sen sprang vi alla ut!


Farmor och farfar, mormor och morfar, kusiner och min familj var där


Jag och Jennifer. Haha jag som verkligen inte trodde att jag skulle bli känslosam, men blev det ändå..

Sen var det mottagning hemma hos mig. Mamma hade fixat jättefint och det fanns massa god mat och efterrätt, mums!

Fintjejen Michaela fyllde ju 19 år också, så hon fick liten present

På kvällen var alla hembjudna på fest hos en tjej i skolan
 

Sen gick Michaela och jag hela vägen hem. Kan säga att det tog mycket längre tid än det brukade. Vägarna var helt enkelt inte riktigt lika raka som de brukar hehe

Allt som allt var det en underbart härlig dag med massa roliga stunder och skratt. Kan man inte få ta studenten lite oftare? Helt klart en av de roligaste dagarna jag varit med om!

1 dag kvar

Idag har jag hjälpt till här hemma med förberedelser inför studentmottagningen. Helt slut i händerna efter allt skrubbande av potatisar. Imorgon gäller det, wihuu!


3 days

Okej, ingen skola idag heller i princip. Åkte bara dit och lämnade några böcker, ska lämna resten imorrn. Idag åkte Jennifer och jag in till stan, mina fötter är jätteömma och skavsåriga nu. Vi såg lite kändisar haha. Carolina Gynning som provade kläder i en affär vi var i och sen gick Victor Norén förbi fönstret vid McDonalds där vi satt och åt. Jennifer satte nästan glassen i halsen haha. Tänka sig att dom var ute i det blöta och hala värdet.

3 dagar kvar till STUDENTEN! Känns sjukt ju. Snart är vi fan fria från gymnasiet!!
Nu ska jag planera lite mottagnings-mat med mor.

ny vecka

Hallå! Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här på ett tag nu. I fredags förra veckan var sista inlämningsdag för skoluppgifter. Så i en och en halv vecka innan det har det varit ganska så mycket pluggande för min del. Sena nätter med uppsatser. Det är väl mycket därför som bloggen försummats. Men men, hårt arbete lönar sig så de flesta betygen kan man ju faktiskt vara ganska nöjd med. Så skönt att all stress över skolan är över! Sen så har ju sommaren verkligen kommit nu, en annan anledning att inte sitta framför datorn.

Idag var det en 45 minuters snabb visit i skolan. Nästan inga lärare utom synhåll och förvirrade elever som inte visste vad de skulle göra för vernissage tills tisdag. Irriterande att behöva åka till skolan i "onödan", men jag kom hem vid 10 iaf vilket var skönt. Idag har jag hjälpt till här hemma med att tvätta utemöbler och klippa gräsmattan. Nu ska det käkas för första gången för i år ute på altaten, mysigt! Grillad fisk och färskpotatis, mums!

RSS 2.0