-

Woho nu är ett fucking religionsarbete klart! Om jag skulle bli religiös någon gång så skulle jag nog börja tro på New Age. För man får tro på precis vad man vill! Soft.

Det värsta till sist; nu blir det jämförelse mellan islam, kristendom och judendom som ska vara klart tills imorgon.
Hjälp någon?

here it goes

Här är en lite rolig video som jag stötte på för ett tag sedan. Den har legat i ett av alla mina utkast som jag påbörjat, inte gjort klart eller bestämt mig för att tillslut inte lägga ut.once I lived on the moon

Igår åkte jag och Michaela in till stan med veterantåg. Jättefint tåg som man blev jätteglad av att åka!
Och jag hittade en studentklänning tillslut! Den är antagligen inte lika "uppklädd" som många andras men det struntar jag i. Den är vit (of course), halterneck och kostade 450 spenn på Topshop. Känns som att man kan använda den även efter studenten vilket är bra. Plus att jag idag hittade ett par skor som jag antagligen behåller också.
Nu hoppas jag att det inte slutar med att man står där på studenten med samma klänning som någon annan. Vore lite mindre kul.

 

asobi seksu,  kwoon

-

 

Tänkte att jag skulle ta och uppdatera med lite bilder.
I söndags klippte jag mig hos min frisör uppe i backen (väldigt smidigt med en frisör så nära faktiskt. plus att det är lite skonsammare för plånboken). En stor hög med hår på golvet resulterade i mindre hår på huvudet.

Och i måndags hade vi mösspåtagning. Alla var helt opepp och vi åt glass. Vem kom på den här grejen egentligen? Ja, det känns riktigt onödigt att ha en sån dag där man bara sätter på sig mössan och sjunger studentsången som jag inte ens kände igen.


study study study

Just nu känns jag som världens pluggis. Jag kommer behöva plugga konstant den kommande tiden, iaf under hela helgen och nästa vecka. Det är för det mesta mitt eget fel, för att jag har skjutit upp vissa skoluppgifter tills sista sekunden. Men sen är det lite skolan och lärarnas fel som är så jäkla dåliga på att planera så att alla små kurser och det dem innehåller ska göras klart veckan innan man slutar skolan. Här hör man att vissa skolor har flera veckor ledigt innan de tar studenten för att deras skolor har planerat det så. Min skola däremot ska ha allt tills precis i slutet. Engelska uppgiften om englands musikhistoria är iaf klar. Idag ska jag göra klart min religionsarbete om New Age och imorgon jämförelse mellan kristendom, islam och judendom. Usch vad jag tycker religion är tråkigt. Och vilken kul helg jag kommer ha. Nästa vecka har jag en viktig redovisning, ett prov, en sammanfattning, två-tre uppgifter i nåt annat ämne och... ja nåt mer är det säkert.
Nu ska jag sluta klaga och fortsätta jobba.

fucking dreamsEn sak som jag måste berätta är att för någon natt sedan drömde jag att jag vann en biljett till Siesta festivalen. Det kändes så verkligt, kul och lättande att när jag vaknade på morgonen gick jag upp med bästa humöret, satte mig vid köksbordet, åt min macka och var ovanligt pigg. Tills jag började minnas. Och kom liksom på att det bara var en dröm.. Stönade högt av besvikelse och det goda morgonhumöret var bortblåst.

Var med om nåt liknande förut, men då drömde jag att min garderob var full med nya kläder. När jag vaknade och skulle välja något att ta på mig letade jag desperat bland galjarna och tyckte att det var något som fattades. Insåg även den gången att alla de där fina plaggen var på låtsas...

Jag hatar såna drömmar.

P&L 2009PEACE AND LOVE !!!

Jag köpte nyss en biljett! Första festivalen för i år är bokad
hoho jag kommer åka
Jag är glad
Borlänge, I'm coming back for you! GLAD JAG ÄR!
nu ska jag somna lycklig

WOHOOO! (nej, nu ska jag sova. så, glädjetjuten är avklarade. god natt)

-

Idag gick jag till skolan fast jag är lite sjuk. Var mösspåtagning och det var helt lamt haha. Sjukt trött och jag håller på att förbereda en presentation tills imorgon.

Och P&L biljetterna håller på att ta slut typ... borde man köpa nu eller senare?

Ich liebe dich, Herr Horst

Nu vill jag också kunna spela munspel!

Herr Horst, best of:

 
 

-

Fy fan alltså. Matte C prov idag, det gick käpprakt åt helvete! Inte så konstigt eftersom att jag inte hängt med alls under hela kursen. Men ändå.. Måste komma på ett sätt att inte ta studenten med ett ig i matte. Men det blir nog svårt.

Nu tänker jag bara glömma bort den här förmiddagen, lägga mig på altanen med en bok och vila så att jag inte ska ska bli sjuk till helgen (känner att det är nåt pågång). Sen bir det pluggapluggaplugga. Roligt värre.

och varje moln är trasigt

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
Och har du vin & sprit så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls

once again late at nightMusik, bubbel, skratt och en sömnlös natt. Men hade iof lyxen att sova på en madrass ett par timmar. Idag drog vi från Sollentuna runt halv 11. Det var en himla rolig och knäpp kväll. Mina vänner är härliga. Dom kan partytrix och sådant jag inte kan. Och ikväll drar vi iväg igen på äventyr, men nu till Hornstullsstrand för en klubbspelning. Det ska bli så kul!  Sen blir det övernattning hos Jennifer, det är snällt!

I have seen you before


Had never talked to her before, but on the dance floor I did;
- How are you doing?
- How are you doing?
- I've seen you before
- Yeah, I've seen you too.
- We've got friends in common.
- Aha.
- You look great!
- Thanks
Laakso biljett till imorgon bokad, jippie!
Nu ska jag göra mig iordning för att dra iväg på en fest nånstans i Sollentuna eller nåt

I wanna love you but I'm growing oldOkej nu kommer jag inte kunna koncentrera mig mer för den här kvällen
. Jag fick prioritera bort en kväll med premiären av indipendentfilmen Buster (som Björn/ Mando har gjort musik till) och efterfest för att hylla NY på Hornstullstrand där Björn kanske kommer spela, samt John från Johnossi och Adam från Shout out louds för att kunna gå på Laakso konserten i helgen. Känns lite lagom surt att missa detta. 

Men det är inte hela anledningen till att jag inte kan koncentrera mig ikväll. Det är för att jag fick ett sms av mina vänner som är på plats. Och jag som inte har någon att skvallra med måste få ut lite av min... förvåning? Nej, för det är väntat. Väldigt väntat. Jag får nog kalla det lite upprymdhet för att det är kul, samtidigt som det ur en annan synvinkel inte är det för vissa Mando fans.
I alla fall, rakt på sak: Björn Dixgårds fru, stor mage

Måste jag säga mer? Klämmer fram ett GRATTIS samtidigt som jag har tankarna i bakhuvudet att dagarna är räknade (med tanke på att många i Mando Diao skaffar familj, och att alla börjar närma sig 30 nu vilket har varit prat om att det ska vara någon sorts slutdestination för Mando Diao).

Nu vill jag prata med mina kompisar som är där ikväll. Istället ska jag sitta här på mitt rum och tycka synd om mig själv för att jag inte är någon annan stans just nu

torsdag

I veckan så var det ju projektredovisning av Souldier Music. Tyckte att det gick rätt bra faktiskt. Är riktigt nöjd med det vi åstadkommit, inte för att det blivit något stort eller så. Men jag är nöjd. Speciellt när man jämförde med de andras om man får säga så hehe. Jennifer och jag kommer antagligen inte avsluta det. Iaf inte just nu. Man har blivit för fäst vid det under den här perioden. Tiden får utvisa vad som händer.

Och hallå, studentinbjudan? Köpte vikbara kort (+ kuvert) idag som vi ska printa text på.. men man kanske ska ha någon bild så att de inte blir så tråkiga, eller? Och vad ska det vara för bild? Vad skriver man? Försöker spåna lite här... Är ju verkligen tid att skicka ut dem nu, även om typ hela släkten redan vet datumet.


Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanförFredags natt/ lördags morgon tog vi båten till ön över ett mörkt spegelblankt hav. Jag låg i fören med Håkan i öronen och kollade upp på stjärnorna tills jag somnade. Jag kan berätta att det är något som jag tycker väldigt mycket om, att ligga och kolla på natthimlen. Bland det finaste, mest rogivande och fascinerande av saker jag vet.

och ja det har kanske blivit lite mycket håkan på senaste tiden. men det är sommarkänslor för sjuttons båtar!

*titta*souldiermusic*titta*
projektredovisning på onsdag och vi vill ha lite åsikter om vår verksamhet. droppa en kommentar :)

-

Idag var vi ett gäng som åkte in till Vasaparken och åt lunch, fikade och lyssnade på musik, trevligt trevigt! Efter det så åkte jag hem och lagade en sen middag med syrran och tittade på film med Michaela som kom förbi. Nu ska jag duscha och packa klart det sista, för kl halv ett inatt åker vi till landet. Usch ja det blir en sen resa med båten. Men kanske hellre det än att åka tidigt imorgon bitti. Sov gott alla, ha en trevlig helg!

RSS 2.0