älskling det är livet som lekerikväll: KENT

sitter och försöker peppa och lyssna in mig på Röd innan vi ska åka in till stan. Ont i huvudet och lite smått stressad. Men det här kan nog bli riktigt kul ändå. Äntligen nåt som händer istället för grå vardagskväll med tv-tittande efter jobbet.  nu kommer Michis, ciao!

twitter saturday

Orkar inte skriva något just nu så här kommer..

my day according to twitter:


Sensation- duntäcke är inte så dumt. inte dumt alls faktiskt

Jaha vad gör ni alla i Sveriges snöstorm idag då?

Alla dem som är ute frivilligt just nu är dårar. nu tar jag inte ett enda till steg utanför dörren. hämta ved räckte gott som avskräckelse

Träningsstuga, lite smått iaf

Paris guider paris guider paris guider. läsa läsa läsa
il ekkyl

perioderjag kommer in i mina små perioder. 
ibland känns det som att det är bra att bara ska ta dagen som den kommer, allt kommer fixa sig riktigt bra. att det är så här det ska vara och så här det ska gå till när man kommer in i en ny fas av livet. 
ibland kommer jag in i en period då jag är irriterad på mig själv för att jag inte vet vart jag är på väg. just nu har jag en sån period. jag känner mig hopplös för att jag inte kan svara på frågorna vad, var, när och hur.

kanske är det bara som så att man måste testa lite olika saker för att veta vad man vill göra. se olika saker för att veta vart man vill vara påväg.
kanske passar det in perfekt att vi ska på en liten resa i vår.

två söta klipp
nous allons mon ami!


favoritlampan


favoritdrömma just nu.


Igår blev det sista bekräftat- boende + flyg fixat! Paris 8 dagar i april!!
Très excitant!


♫♫♫ L'Autre Valse D'Amelie 

-

usch ikväll orkar jag ingenting. ångrar nästan att jag jobbade den där sista halvtimmen, ungarna tog nästan död på mig när jag var den sista fröken kvar. första gången de fick mig att känna mig suicidal, rackarungar haha.
ikväll blir det vila vila vila för imorrn blir det mer jobb och jag har en förkylning på G.

eau de toiletteI'm gonna tell you something. I vanliga fall älskar jag valmöjligheter. Men ibland är för många valmöjligheter en ren belastning.

Dessa fyra + två till dofter ur GAP's serie velar jag mellan. Och hur lätt är det att spraya sex olika dofter på massa små pappersremsor och på armarna för att sedan komma ihåg vilken som var vilken doft? Och i denna doftexplosion bestämma sig för vilken man gillar bäst? Inte alls lätt kan jag säga.
Jag måste ha sniffat så mycket parfym att små parfymdroppar har fastnat i näsan, för det är det enda som luktar just nu.
And it gives me headache.

my little flat turned into a dance floor

hur i helsike kunde jag missa att Elias & the Wizzkids faktiskt finns på spotify? men det blev en mucho trevlig överraskning när jag märkte detta. sommrig musik piggar upp i denna väldigt osommriga årstid.

 
jeans jacketsett en jeansjacka som jag faktiskt tycker känns rätt för mig, vill ha. förutsatt att den sitter bra på förstås, bara sett den på H&Ms hemsida än. 399 kr också, rätt ok pris.


RSS 2.0