A Camp


Igår (torsdags) åkte Michaela, Jennifer och jag in till stan för att se lite gratis musik- A Camp som spelade några låtar på Pet Sounds innan sin signering. Det lät väldigt bra! Jag vill ha deras skiva faktiskt. Tycker ni ska ta och lyssna på den. Nina Persson såg förvånadsvärt liten ut förresten. Men hon är snygg. Och vilken cool röst hon har! Tryck här om ni vill se en av låtarna de spelade, Stronger than Jesus, som Jennifer filmade. Tycker det är kul med såna här små spelningar, dels för att det inte kostar något men också för att det är ett mysigt avbrott i vardagen. Live musik är alltid kul :)

Just det, Jen berättade att några hade fått gå in i Oasis turnébuss under någon av dagarna de köade och samma personer träffade på en full Björn Dixgård efter Oasis konserten! Det hade jag velat sett, en riktigt full Björn alltså haha. Hörde att han inte hade gillat konserten så värst mycket iaf, bara de 30 sista minutrarna, annars var det "fett dåliiiiigt". Han hade varit pratglad, frågat vem som ville vara en valross, och så snackade han i "telechonen" haha.

Kommentarer
Postat av: Carita

åh, oasis turnébuss låter inte helt fel! :O

2009-01-31 @ 07:53:44
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag ska köpa deras nya skiva, det bestämde jag redan när jag såg De Kallar Oss Artister men sedan får jag se hur det ligger till med ekonomin.



Haha! Full Björn Dixgård. Kulkul.

2009-01-31 @ 10:22:54
URL: http://beatlespojkarochedelweiss.blogg.se/
Postat av: leone

svar. jag ska köpa biljetter idag till annexet och snart är signeringen, jag dör av längtan!!!



jag vill också se en Björn full!

2009-01-31 @ 11:06:35
URL: http://ssockerlapp.blogg.se/
Postat av: pelle

Yo, shit vad tufft!

Sjöng hon många låtar?

2009-01-31 @ 14:46:24
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Anonym

trevlig blogg du har...

Önskar dig och de dina en fortsatt skön helg

2009-01-31 @ 18:00:03
Postat av: mathilda

haha ja jag var en av dom som fick gå före i kön :D haha! Jag stod exakt längst fram med min pojkvän, sen stod det några kortare blonda tjejer brevid mig :) haha coolt ändå

2009-02-03 @ 15:46:17
URL: http://luxueuse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0