le chef

Lite stolt, lyckades göra en god middag med syrran till familjen utan att ha testat det förut!

Det här blev det:

"Mustig fläskfílépanna"

Mustig fläskfilépanna

Ingredienser:
4 port
400 g fläskfilé
1 msk arla smör/rapsolja
310 g Arla Köket viltpanna
1 dl torkade tranbär
2 msk grovhackad timjan


Gör så här: Skär köttet i skivor. Stek det i smör/rapsolja i en panna ca 2 min per sida. Tillsätt grädden och smakpastan, rör om och låt koka ca 2 min. Strö över de torkade tranbären och timjan. Servera med kokt ris eller bulgur och grönsaker.

Jättelätt! Bytte bara ut tranbären mot en klick honung (såg en kommentar som tipsa om det till receptet här: http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=22881), och eftersom vi inte hade nån grovhackad timjan var det bara att ta sån krydda på burk. Litet mattips från mig haha. Gott var det iaf!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0