Sjuka saker på tv

Satt och kolla på en Brittisk dokumentär från 2008. Britterna är ju dem som gör många dokumentärer, som handlar om konstiga saker. Och det här är minst sagt konstigt! Dokumentären heter på svenska Älskade låtsas bäbis. Den handlar om dockor, som ser ut som riktiga nyfödda bäbisar, sk "reborn babies". Med i programmet är en kvinna som är dockmakare och gör dem, och tre andra kvinnor vars barn är vuxna, mor- och farmödrar som bor långt ifrån sina barnbarn och kvinnor som väntat för länge på att skaffa egna barn, och dem har köpt dessa låtsas bäbisar. Det är så konstigt, varför man väljer att köpa en docka och spendera pengar på genom att köpa kläder, vagnar, låtsas modersmjölk mm för att bara ha och gå ut med  på promenader, gå runt och bära på eller byta blöjor på. Jag tror att vissa av dockorna har någon apparat i sig så att det ser ut som dem andas. 
Egentligen är det en ganska sorglig historia om mormorn som tagit hand om sitt riktiga barnbarn väldigt mycket när han var nyfödd och liten för att hennes dotter hade cancer, men när dottern blev frisk så flyttade dem till Nya Zeeland och jag antar att mormorn knappt träffar sin dotter och barnbarn. Hon saknade väl sitt barnbarn eftersom hon nästan blev som en mamma till sitt honom, så nu är hon en av dem som köpt en sånhär docka. Tyckte det var riktigt creepy, dem såg ut som riktiga ungar


En annan sjuk grej jag såg på nyheterna i morse; Det är någon jävel som gått in i en hage med hästar någonstans i Sverige och skurit en av stona i underlivet med ett vasst föremål. Vem fan gör så?! Det är djur, herre gud människan som gjort det kan fan inte ha något hjärta! Tycker det är så synd att djur överhuvud taget som inte kan försvara sig ska behöva lida för att någon har någåt grovt fel i huvudet. Usch..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0