helgbilder, söndagen

Bilder från i söndags när vi åkte hem

 
Åkt över med båten från Norröra till båthamnen i Ekerö

 


På hemvägen var det Håkan i hörlurarna och vildsvin på vägarna

Kommentarer
Postat av: Frida

Nejnej, jag går på gymnasiet. Men jag var där. Jag och min kompis raggade upp några studenter utanför och gick in med dom, det funkade :) Det var helt underbart! Men..ny skiva måste väl innebära ny turné också? Vi får hoppas på lite Sverigespelningar snart :)

2008-10-22 @ 17:08:38
URL: http://frenger.devote.se
Postat av: skentrevlig

Frida: Åh det kan jag tänka mig :D ville se dem så himla gärna där. Fan att man inte bodde närmare, då hade jag också gjort så :) Vad spelade dom för låtar, hur lång var konserten?:)

Ja dom måste ha en ny turné i Sverige, med massa spelningar här! Tycker dom gör för få i sitt hemland och för många nere i tyskland o sånt :P

2008-10-22 @ 18:25:24
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: Frida

Oj, konserten var väl en och en halv-två timmar sådär. De spelade de "vanliga", som de brukar. Men höjdpunkten var när Björn kom ju också ut helt ensam på scen och började sjunga "vem kan segla förutan vind" som sedan övergick till Ochrasy (http://www.youtube.com/watch?v=frVNwHYmqRo&feature=related)Det var magiskt. Det som var så speciellt med den spelningen var ju att de flesta där inte ens var Mandofans. Det var inte så många som kunde låtar osv. Därför fick ju killarna kämpa extra mycket, och publiken var ganska oengagerad i början. Det är nog inte Mando så vana vid. Men i slutet var alla igång, och gud så fantastiskt det var :)

Jag håller med, de borde ju gilla att spela hemma i Sverige och slippa resa runt så mycket ;P



Såg du dom i somras? :)

2008-10-22 @ 18:47:40
URL: http://frenger.devote.se
Postat av: skentrevlig

Frida: Åh ja jag såg klippet förut, det hade jag velat sett live! Åh, eftersom att ni kanske var dom av ganska få fans där så måste mando ju ha uppmärksammat er lite extra i publiken ;) gud, jag är så avundsjuk nu hehe. längtar ju något så grymt efter dom <3

Ja eller hur! grabbarna borde vara mer på hemmaplan, vi får ta o säga till dom :P



Ja jag såg dom på P&L och where the action is, och deras lilla framsträdande på skansen. Du då?:)

2008-10-22 @ 22:20:46
URL: http://skentrevlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0