minus dag

Jag fick gå hem i regnet och blev jäkligt blöt och kall. Det enda som värmde mig var tonerna av You can't steale my love, vilket iof inte är så lite!
Ännu ett studiebesök på distansdagen idag. Destinationen blev Arlanda, och helst hade man ju velat sätta sig på ett plan och åka iväg. Fan vad skönt det hade varit, punga fram med några slantar, köpa en flygplansstol, åka dit vinden blåser och se vad som händer! Och vilka minnen man får när man kommer till Arlanda, och även vägen påväg dit. Känndes så fel att vara där utan att resa iväg nånstans. Iaf, vi fick bla veta mer om incheckning och titta på bagagets väg till flygplanen och lite sånt. Kul att se hur det ser ut på andra sidan rullbanden där man hämtar sina väskor, men drygt två timmar blir för mycket för öron, axlar och fötter. Att komma hem senare än en vanlig skoldag igen är inte heller något plus.

Ett minus för den här dagen/kvällen är också att vi inte fick tag på Johnossi biljetter. Just i denhär studen så fotar nog Michis dom, den lyckosten! Fick dessutom höra av Jen som fått ett sms av Michis som nämnde nåt om att John bjöd henne på öl och sjöng i duschen?! Haha måste få höra mer om det sen!
Ett annat minus är att jag håller på att träna på Sv talet tills imorrn, läskigt.



UPDATE: Fick nyss ett telefonsamtal från Johnossi konserten, fick höra lite av Train Song. Jag vill vara däääär buhuu! Så ledsen, kommer bli ännu svårare att plugga nu :(

Kommentarer
Postat av: Sarah Giercksky

Så jobbigt när det är blött och slaskigt och kallt, hur är det med dig då? :) kram

2008-12-10 @ 22:49:19
URL: http://sgiercksky.blogg.se/
Postat av: mic

rinringring I Wanna talk to you! haha

<3

2008-12-11 @ 19:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0