lyckan fortsätter

Jag hade helt glömt att jag hade en chokladkalender! nu har jag elva oöppnade luckor att öppna, najs haha! Jen och jag har fortsatt kontakta lite ställen för APU idag, jag vill verkligen få något kul av de alternativen valt att kontakta! Håller tummarna :)

Kommentarer
Postat av: Jennifer L

men knäppis, "lyckan fortsätter", så glömmer du att nämna den största lyckan idag, MARKUS KRUNEGÅRD! dummie haha <3

2008-12-18 @ 21:21:51
URL: http://paperbackwriterr.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

Jennifer: haha nejdå, klart jag inte glömt! vill bara inte ta lyckan ut i förskott :P känns säkrare att ta ut den när jag har biljetten i handen!

2008-12-18 @ 21:27:13
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: Frida

Yes, Dregen är med I Backyard Babies. Men han har varit med i Hellacopters också, men tillslut fick han lov att välja ett av banden och då valde han Backyard Babies. Tur det! :) Jag blev så nyfiken på hur det egentligen låg till med allt det där så jag köpte deras biografi och läste på. haha. Dom två banden har gått igenom en jäkla massa alltså.

Okej! Jag bor i Enköping. Festivalbussen gick direkt härifrån till Borlänge så det kändes som det bästa alternativet :)

Oja! Om man lyckas komma långt fram lär det ju bli en jäkla upplevelse :D Jag hoppas dom säljer kikare, det gjorde dom på en annan spelning i globen. :P

Ja i så fall blir det Stockholm. Annexet. Närmast och bäst. Fast annexet är ju också stort, där vill man inte heller hamna långt bak.

2008-12-19 @ 16:03:35
URL: http://frisun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0