I make

Me make fire. Me make food. Me make dessert


snorig duktig tjej jag är

Om mitt liv var en musikal

Igår var det karriär som skådespelerska. Idag blev det annat

"Om mitt liv var en musikal skulle jag kasta mitt äppelskrutt i någons huvud. Jag skulle ställa mig här på bussen och sjunga och vicka på rumpan"
"Ja och sjunga dance dance dance"
"Om mitt liv var en musikal så skulle jag bo i en fin lägenhet i stan. Med fina grannar. Den första ska vara... Håkan"
"Och Pelle! Och John och Ossi"
"Ja, och det ska vara 5 grannar. Så Björn och Gustaf bor i en lägenhet"
"Markus får vi inte glömma!"
"Och vi ska ha en stor balkong högst upp. Där vi kan ha grillkvällar allihopa"
"Och en pool. Med utsikt över havet. Så att man hör måsarna"
"Men jag gillar inte fåglar. Vi måste ha något skydd mot dem."
"Nej det behöver vi inte, för i vår musikal så är du inte rädd för dem. Det är det som är bra med en musikal, du kommer inte behöva anpassa dig för nåt, allt kommer anpassas efter dig"

Idag drömde man sig bort från praktiken hela dagen. Och drömmandet fortsatte på vägen hem. Jennifer och jag pratade om hur det skulle vara om våra liv var en musikal. Tillslut utvecklades pratet om musikallivet till något annat, typ drömlivet. I något slags kollektiv. Stort hus ute i skärgården, musikkompisar att dansa runt midsommarstången med, hängslen och daladräkter, åka på 1 veckas skidsemester, brunch och festa i stan, hänga med på festivaler, gitarrspelande på höloft med beatles katterna, frukost på sängen.. Och alla ska vara vänner.
Ja.. efter en lång dag blir man lätt lite trött och flyger iväg med tankarna.

Idag har fredagen för nästa vecka planerats. Fasa när jag fick reda på att Michis skulle jobba tidigt på lördagen, men det fixar sig. Sightseeing, det blir nog bra haha.
Och idag blev jag påminnd om The Killers. Första bandet jag riktigt fastnade för. För knappt 3 år sedan.


Tryck på bilden för att höra The Killers cover av Dire Straits Romeo and Juliet


Juliet, when we made love, you used to cry
I said, "I love you like the stars above, I'll love you till I die"
There's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

A lovestruck Romeo, he sings the streets of serenade
Laying everybody low with a love song that he made
Find a convenient streetlight, steps out of the shade
He says something like, "You and me, babe, how about it?

står du som jag på din balkong och vilar i kaoset som var?Idag gjorde Jen 'comeback'
på jobbet som hon kallade det. Nu är det tysta kontoret fyllt med fnitter igen. Även tågresorna hem.  Duon är komplett. "Vi gör allt tillsammans". Haha iaf, I'm glad you're back girl!  
& vi har suttit och kollat festivaler på praktiken. Jag vill till alla, leva festivalliv hela sommaren! Fan att det ska vara så dyrt... aja. En annan grej som gjorde min dag glad var att jag tydligen fått najsigt betyg i Svenska C.

Jag har suttit och lyssnat en bit på "oh no.. it's christmas" av P3 live session. Krunis sjöng Helga natt. Ja lite opassande med julmusik.. så nu har jag lyssnat på festivalmusik istället. Same dude again, men live från Hultsfred. Fiiint!

Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?
Står du som jag på din balkong o vilar i kaoset som var?
Hallå! Är du där? Hallå? Hallå, finns det nånting kvar?
Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag o du är himlen jag föll från den dan
Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag o du är himlen för mig varje dag

Tuesday

Ännu en dag på praktiken. Ska dra igång och jobba nu. Tänkte bara säga att det bara är den här veckan kvar + nästa vecka som jag praktiserar. vad tiden går fort!
Alla är sjuka nu. Syrran låter som en man med sin hals och har feber. Vi åt glass ur samma paket igår. Nu har jag ont i halsen. Jennifer är också sjuk. Dumma unge! Jennifer: Jag saknar dig, kom tillbaka!

Give me fire

Ja här hemma är det ju tysttyst. Och tomt. Tycker att det kan vara väldigt skönt att vara själv i några dagar ibland. Men nu funkar inte tv kanalerna, så det är lite irriterande. Annars är jag ingen person som gillar att vara ensam. Några dagar är som sagt skönt, iaf om man träffar kompisar under dagen och får lite sällskap. Men sen börjar man faktiskt längta efter ljuden i köket när någon är uppe före en på morgonen. Sällskapet vid middagen. Eller att ha någon att säga godnatt till på kvällen. Idag har det varit en mycket stillasittande dag framför datrorn. Tittat på Australia och snön utanför fönstret. Och hög musik för att bryta tystnaden. Jag beställde Give me fire på cdon.com (deluxeversionen med dvd) i måndags och fick den i onsdags. Bästa skivan just nu som har spelats non stop sen jag fick den. Nu ska jag gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon för att jobba igen. Avundsjuk på alla som har lov nu v 9. Jag får vänta till v 11!
Fina bilder- här en skiss av Slussen

 
 
weekend

I helgen har jag haft huset alldeles för mig själv. Eller, har den lilla svarta kissen som sällskap.  Det är lite skönt faktiskt, då har jag någon att gosa och prata med. Han har stannat hemma med mig för att han har fått ett sår sytt. Så jag har fått i uppdrag att tvinga i han medicin två gånger per dag. Iaf så är hela familjen är ute på ön och åker fyrhjuling och stötting på isen. Fick några bilder som min syster skickade, kan säga att jag blev lite avundsjuk när jag såg dem. Det är så vackert ute på landet på vintern!

 

(foto: syster Anna)


Men jag har haft en trevlig helg. I fredags var det 20 års fest, väldigt kul! Massa skratt. Och Michis hade med sig bra partymusik, det var tur ;)

 
mina flumflickor. tack för en glad kväll tjejer <3

Och  igår blev jag bjuden på god middag hemma hos Michaela + familj. Sen gick vi ner till mig och proppade i oss massa glass, ostbågar och popcorn. Kollade på fin dokumentär och en fin film som jag inte har sett på evigheter. Det var kul! Nu får 25e april komma snabbt som attan, längtar efter bästa musiken med bästa bandet på Annexet! Abstinensen är näst intill outhärdlig.Nu ska jag göra mat. Tacos eller kyckling tror jag. Jag gillar inte att äta själv.

go out tonight

Ok, trodde jag skulle hinna med ett inlägg idag när det är fredag och man slutar tidigt och allt! Men tydligen ska jag iväg tidigt på 20 års fest på "räfsräfs vägen" haha. Så nu måste jag käka, ducha och sådant. Trevig kväll alla!

Releasefest med Mando Diao!

Okej, nu hade jag tänkt berätta om en av de bästa dagarna i mitt liv. En dag som jag och mina vänner tillbringade med väldigt mycket Mando Diao! Ni som inte är intresserade av dem bör hoppa över det här inägget, annars är det bara att läsa på om vad vi hade för oss onsdagen den 11:e februari. Ett riktigt långt inlägg!

Jag och Jennifer fick sluta tidigare på praktiken, kl 15. Vi skyndade oss till Medborgarplatsen, mötte upp den andre kamraten i vår  konserttrio, Michaela, och käkade. Sedan väntade vi utanför Debaser Medis och släpptes in. Ska försöka att inte dra ut på allt för länge, men när dörren öppnades till det större rummet gick vi iaf dit och ställde oss längts fram vid scenen. Popcirkus programmet började tillslut. Allt började med att Mando körde High Heels utanför i kylan. Vi ville inte mista våra platser så vi stannade kvar inne med många andra och såg den låten på en stor bild på väggen istället. Sen tog Kristian Luuk med bandet in, vi blev glada hehe. Lite intervjuer i soffan där det diskuterades hudvårdsprodukter, Kent "skandalen" och så gjordes det en egen festival m.m.

Sprang fram en snabbis för att ta mig en titt på grabbarna på närmare håll. Dom är finare än på tv ska ni veta hehe

Jenny Wilson och Name the pet spelade live för oss denna kväll också. Men det var när Mando Diao spelade som det roliga började. Dance with somebody, Gloria och Long before rock 'n roll kördes, lycka!

Filmade som sagt, men sången hörs inte så bra. Berodde nog på mickarna eller högtalarna.. men det lät bra. och bättre ljud på tv (synd också att youtube försämrar kvalitén också)

Long before rock 'n roll
 

Och för att se Gloria, tryck här

Efter de tre låtarna var vi jättelyckliga. Hade vi väntat länge på denna dagen eller? Ja! Hade ju inte sett dem sen i sommras på festival.. Iaf, Popcirkus tog slut och vi mötte upp några andra tjejer som också skulle till Södra Bar (bla Elvira som hade bjudit med oss- tack!). Så vi gick till Mosebacke och gick in genom dörrarna. Bockade av oss från gästlistan, hängde av oss jackor i garderoben och vips var vi där, på Mando Diaos RELEASEPARTY!

 
Mina fina glada tjejor

Och vips så kom gänget festen kretsade runt; Mando killarna själva följda av 3 medlemmar ur Sugarplum Fairy. Vi ville inte stå som ett gäng gloende.. ja gloende något, så vi gick upp ett plan till festen. Men kan ju säga att det pirrade lite i magen efter första anblicken av dem när man insåg att vi faktiskt var på efterfest med våra förebilder! På ovanvåningen var det smockat, massa folk som trädgdes runt baren, på dansgolvet, på balkongen och rummet med soffor och bord där många hängde (dit vi inte vågade oss in först för det var ganska fullt med lite kända människor).


(Nu har jag inget Photo Shop för tillfället att förbättra de dåliga bilderna i.. Men men. Vid baren kan man iaf se en Sugarplum trummis hehe)

Under kvällen såg vi att väldigt fint folk fanns på plats. Vi beställde några gånger i baren, då kunde man bla se Calle Norén beställa mitt emot, såg när Markus Krunegård och Johnossi anlände tillsammans (roligt!). Dessa pratade mycket med Mando hela kvällen för övrigt. På dansgolvet dansade de från Sugarplum Fairy som hade kommit (Calle, Victor och Kristian) bredvid oss, vi såg Molotov Jive, satt vid soffgrubben bredvid Sahara Hotnights i hang around rummet.. såg även Adam Tensta, Mogge, Markus Fagervall, Those Dancing Days och en av programledarna för Popcirkus. Kanske är nån jag glömmer nu.. men iaf, vi hade snyggt folk att se på, och många musikaliska personer man gillar, kul! Speciellt Gustaf som shejkade uppe vid DJ avdelningen på lilla scenen där Salazar bröderna spelade skivor. Och Björn som hade ruftigt hår, skrattade och gjorde några moves han med. Väldigt kul att se hela bandet glada, garvandes och kramandes med vänner på festen.


Carl Johan (CJ), Gustaf Norén och Victor Norén.

Vi stannade nog kvar till klockan 2 när folk hade droppat av. Jag kan berätta att resan hem var allt annat än smidig! Missade den första tänkta bussen hem. Tunnelbanan var stäng. Vi chansade och tog en buss. Jag somnade, blev avdragen från den av tjejerna och vi var jag vet inte var i stan. Vi fyllde på krafter på 7eleven med fika. Hoppade på en ny buss och kom slutligen till Danderyd.. där bussarna hade slutat gå. Och vi kom inte hem. Och vi frös. Så jag ringde tillslut min räddare i nöden- mamma haha. Runt fyra kom hon och hämtade 3 par ispinnar till flickor och skjutsade hem oss till Jennifer där vi fick sova i 1,5 timme innan vi skulle upp och jobba. Jag var liite trött den dagen på paktiken, bara lite. Höll på att somna framför datorn flera gånger. Men det var värt det, för jag hade haft en av de coolaste kvällarna i mitt liv. Efterfest med Mando Diao, det var grymt!

Juste, Mando spelade ju faktiskt 4 låtar från skivan för oss på festen. Det var bland det bästa under hela kvällen!

High Heels


Blue Lining/ White Trenchcoat- klicka

Dance With Somebody- klicka

Gloria- klicka

Bästa veckan på länge!

Hallå! Har varit riktigt dålig uppdatering här på ett tag. Det ena skälet är för att jag har varit lite lat men det finns faktiskt fler skäl, det har varit mycket på gång!

1. I onsdags var vi ju på Popcirkus och releasefest med Mando, vilket resulterade i väldigt lite sömn pga nattstrapatser (kan berätta mer om det sen) och en död (iaf väääldigt trött) Sarah och Jennifer på torsdagen. Inte kul eftersom att vi hade praktik. Somnade tidigt den kvällen kan jag säga efter en hård dag. 

2. Fredagen var recovering day (vilket behövdes!). Syrran och jag gjorde middagen och den tillbringades framför tv:n hela kvällen med film.

3. Lördagen, igår, var det tänkt att jag skulle uppdatera här. Efter en lång sovmorgon och lite lunch satte jag mig framför datorn för att börja ladda upp lite bilder och videor. Men då kom jag och mina vänner på att Johnossi skulle spela i Södertälje på kvällen. Skulle vi gå? Först vara alla sugna, speciellt Michis. Men Jen och jag tvekade så vi sa nej. Sen ändrade vi oss i sista sekunden, så på 15 minuter bytte jag om från pyamas till kläder, gjorde mig iordning, sprang som en tok några kilometer till bussen med Michis, mötte upp Jennifer och åkte pendeltåget från Stockholms central mot Södertälje. Michis var glad för att vi var spontana och chansade haha. Iaf, framme i Södertälje fick vi som tur var biljetter, fanns bara 12 st kvar!  Eftersom att man inte fick ta med sig kameran in blev det inga bilder/ videor. Men konserter var väldigt bra, vi hade jättekul som vanligt och kom längst fram fast vi stod längst bak i kön. Ett minus var att staket inte fanns framför scenen så vakterna fick agera stängsel istället, inte så lyckat. Men men, bra var det iaf, härlig alla hjärtans dag! (& grattis eller glad alla hjärtans dag eller vad man nu säger till alla i efterskott!)

4. Idag har det också varit fart och fläng i kommunaltrafiken igen (känns som jag har tillbringat hela helgen på konserter, bussar och tåg). Jag, syster Anna, Michaela och Jennifer åkte till Bengans i stan där Mando signerade och spelade lite grann. Streetteamet (som vi är med i) fick träffa dem efteråt. Berättar mer om det senare. Men kan säga en sak- it was awesome! :D

Nu håller jag på att ladda upp videor på Youtube från Bengans, Popcirkus och Releasefesten. Kommer ta ett tag och jag är inte säker på att jag blir klar ikväll. Så jag får kanske visa dem här och berätta hur det var imorgon efter jobbet. Nu ska jag käka, ciao!lägger upp en bild på Johnossi eftersom att jag inte kunde ta någon själv

you can't go yeah yeah yeah!En bild säger mer än tusen ord, right?
Tänkte ändå lägga till ett par meningar..

Imorgon efter Popcirkus där vi ska se bla Mando Diao så går jag och mina två vänner på RELEASEFEST på detta ställe:Södra Bar. Efterfest med Mando, har man dagdrömt om det eller? Det kommer bli sjukt spännande, de ska tydligen stå på scen och vara DJ's med Salazar bröderna också! Väldigt fancy ställe. Hoppas man inte behöver vara alltför uppklädd, kommer komma direkt från jobbet. Efter festen så kommer jag iaf åka hem till Jen och sova över, tack Jennifer! Kommer bli så skönt och mycket smidigare än att åka långa vägen hem till mig mitt i natten när man ska upp klockan sex dan efter.. Torsdagen kommer nog bli en tröttisdag på jobbet, men det är värt det!

Och idag på praktiken fick vi reda på att Pete Doherty kommer till Peace and love festivalen! Tänkte senast igår på att jag ville se honom. Hoppas han bestämmer sig för att komma den här gången, förra året så blev det ju inte av fast han var bokad till en Sverigefestival.. Men iaf, trevlig nyhet första dagen på praktiken för denna vecka (var sjuk igår så jag stannade hemma då)

Nu måste jag sova (om jag kan hehe), upp tidigt imorgon för att packa övernattningsväska och åka till Frihamnen i stan där praktiken på Wella ligger. Hörs!

yesterday and today

Hellu! Hoppas allas helg har varit finfin, det har min varit! Jag, syster och mamma sov över hos mormor och morfar i Norrtälje från lördag till idag, söndag, det var mysigt! Kusinerna kom förbi idag också så vi alla firade morfar som fyllde år. Han fick som sagt en egengjord U2 skiva av mig. Hoppas han lyssnar på den lika mycket som han lyssnat på Elvis han fick av mig senast. Och min morfar är fantomen, han är tydligen tystare än natten.
Kom iaf hem vid fem- sex ikväll, så nu har jag bara tittat på tv och uppdaterat mig om Mando grejer jag missat. Har kollat på tre intervjuer (den här med björn, denna med främst gustaf och björn, och försökte se den här med mats och gustaf, men fan vad irriterande det är med tyskar som dubbar!) lyssnat på en kort aukustisk version av gloria och pianoversion av dance with somebody. Fint, visste inte att Gustaf kunde spela piano!

Hinner inte lägga upp några bilder nu, tar sån tid att föra över från kameran till datorn. Får bli imorrn kanske. Ska göra iordning lunch för morgondagen, praktik igen. I en vecka på raken. Om jag ser fram emot det? Nja..  Bör gå och lägga mig i tid ikväll också. Och ja nu tänker jag högt. Nu ska jag ta lite te, ciao!

finally friday

Praktik idag igen. Det gick väl bra, vi slutade tidigare, klockan 15, skönt. Och sömn hjälper, idag var jag och Jen mycket piggare! Syrran och jag hade lite filmkväll idag, tittade på senaste James Bond filmen, Quantum of Solace, den var.. nja sådär faktiskt. Är inget stort Bond fan. Men vi hade lagat god middag, kycklingfilé och klyftpotatis, och glass till efterrätt, mums!
Sitter och skriver ner U2 låtar, ska göra en cd med dem till morfar som fyller år på söndag. Imorgon, lördag, åker jag, sis och mamma till mormor och morfar i Norrtälje för att sova över, det kommer bli mys, och kul att träffa hela släkten på söndag sen. Blir ju inte av så väldans ofta..  Så mig hör ni nog inte av på hela helgen. Hoppas ni får det fint!
Nu ska jag sova och ta en efterlängtad sovmorgon imorrn, höres!
klicka på bilden för att höra en klassisk, men himla bra låt som finns med U2!Your love is something I cannot remember

Skriver lite snabbt innan jag ramlar i säng. Första dagen på praktiken, den har nästan tagit död på Jennifer och mig. Men alla verkar vara trevliga på Wella/ Procter and Gamble. Vi blev presenterade för hela våningen, namn och arbetsområden rabbades upp. Jag kommer inte ihåg något av det. Det var en Petra. Och en Miriam/Lilian på vår avdelning? Och en Sara. Och en snubbe med väldigt blå ögon som påminner om Justin Timberlake. Och så minns jag en kille med EMD kalender, haha vad inte fin den var. Långa dagar, går upp vid sex (då det är mörkt), tar bussen strax innan sju. Kommer hem strax innan 19 på kvällen igen (när det är mörkt). Bör lägga mig vid 21 för att få 9 h sömn, inte mycket tid hemma efter jobbet alltså. Viktiga arbetsuppgifter som kräver stor noggrannhet, regristrerar in kunders bonusavtal. Precis börat lära oss det idag. Ett riktigt kontorsjobb alltså.

Peppade upp den otroligt tidiga morgonen med sommarmusik, Shout out louds. Blev även sommarmusik på hemvägen, Laakso. Mums, det värmde lite i det här vintervädret som precis kommit!
Har fått grymt många kommentarer, ska försöka svara på dem imorgon när jag förhoppningsvis är mer utvilad, sov inte mycket inatt. Nu ramlar ögonen ihop, sov gott!Stay out of love until you're ready, stay out of it 'cause it scares you.
You'll still find your love outside the public library

Guten nacht

Nu har jag precis skickat in min ledare som handlar om människor är mer värda än djur.  Hoppas svenskafröken tycker den är bra, fick ordbajsa och försöka komma på anledningar till att den är värd högsta betyget haha. Tror dock det inte blir det, men men, nu har jag försökt!

Och nu är klockan massor, nu ska jag bums i säng för imorgon är första dagen på praktiken. Nervöst, men är där med Jennifer som tur är! Såg att jag fått massor med kommentarer och nya besökare under dagen (många för mig iaf, mycket mer än jag brukar ha) eftersom att inlägget om älskade The Hives ligger på blogg.se's första sida. Såg att några gillade min blogg, tack så mycket! :)

Wish me luck tomorrow, sov gott alla!

PS: En vecka kvar tills jag ska gå på Debaser Medis- Popcirkus med vännerna, wihu!!


Ulysses

Idag gillar jag Ztv extra mycket, dels för att de flitigt spelar Mando Diaos Dance with somebody men också för att de visade Franz Ferdinans nya låt Ulysses- som är så jäkla grym! Måste ha deras album snarast. Måste även skaffa mig A Camps album som jag fått upp ögonen för.
Snart borde jag börja plugga, ska lämna in en ledare i svenskan innan 24:00 och motivera varför jag borde på MVG. Hm, kommer bli svårt..

 

From the front-row at Cirkus

Som jag sa så skulle jag lägga upp videor från Markus konserten i söndags. Har tagit riktigt lång tid med uppladdningen på Youtube, vet inte varför. Men här är de som kommit upp hittills:

Rocken spelar ingen roll längre


Klicka för att se:
Noiserock i Japan -första låten
Se på mig nu, vad tycker du?
Idioter (slutet)

YOU RULE THE WORLD"The Hives avslutar sin världsturné med fem spelningar i Sverige. För en gångs skull hålls konserterna på mindre klubbar.."
http://nyheter.se.msn.com/noje/article.aspx?cp-documentid=13659375

People, kika in det här! Hives fortsätter turnén, platserna ni kan se dem på i vår är Göteborg, Malmö, Norrköping och Karlstad och avslutningen blir på Umeå Open. Synd att det inte var en Stockholmsspelning, men men, de var ju här förra året, måste väl ha varit på samma turné som fortsätter nu. Men hoppas man kan se dem snart igen, i sommar kanske, på festival! Längtar något så grymt efter dessa grabbar. Ni som iaf har turen att bo nära dessa städer borde ta tillfället i akt och gå på dem! The Hives är ett av Sveriges bästa liveband så ni kommer inte bli besvikna, lovar. Och på mindre klubbar, fan vad coolt, gissa om jag är avundsjuk!
Och The Hives håller väl på att göra nytt album? Någon som vet när det kommer?

Just det; biljetter släpps 4:e februari!!


Hela världen är så underbar på bussen in till stan

foto: Oskar Zander/ Rockfoto


"Det råder hysteri när Markus Krunegård avslutar sin klubbturné på Cirkus. Golvet framför scenen är smockat med skrikande fans som höjer ljudnivån och skapar en eufori som med lätthet skulle platsa på en Håkan-konsert.
Var: Cirkus
När: Söndag den 1 februari
Publik: Nästan fullsatt och högljudd!"
För att läsa hela recensionen från Stockholm City, tryck här
(kan lägga till att förband var First aid kit och Parken)

glad man blir när man ser i tidningen att Markus Krunegårds konsert i söndags fick högsta möjliga poäng, 5 av 5! Äntligen ett betyg som faktiskt stämmer (om man jämför med vad Oasis onsdagskonsert fick, inte lika bra tyvärr). Liksom priset Markus fick på P3 guldgalan är han lika värd det här betyget! Publiken var helt underbar, han var helt underbar, allt var helt underbart! Efter att ha köat hela dagen utomhus (skärpning Cirkus, släpp in oss tidigare som ni brukar! var jävligt kallt kan jag säga) och en liten stund i receptionen så hade vi turen att få plats längst fram vid staketet, framför Krunegård. Så perfekt! Markus öppnade konserten framför synten (vad duktig han är!) med lugna "Noiserock i Japan", drog därefter igång allt (med gitarren i hand) med "Se på mig nu, vad tycker du?". Kan inte rabbla upp alla för det var väl i princip hela skivan han framförde, och kanske ett par nya låtar, bla "Fel på hjärnan". Kvällens överraskning var när Markus sa något i stil med "Det här är anledningen till att mitt album låter som det gör", och så kommer Mauro Scocco upp på scen och så sjunger dom "Sarah" tillsammans. Tyckte jag var jättekul, låtsades att den var till mig haha. Bästa låten var självklart Jag är en vampyr, verkligen 2008:as bästa sommarlåt för mig! Jag blev tokglad, gubliken blev tokgalen! Tror den absoluta höjdpunkten var där, även om det var ett jädrans drag under hela konserten verkligen. Allt tog slut alldeles för snabbt, så är det när man har kul tyvärr. Sista låten var Stjärnfall, jättefint!

Kvällen var underbart bra, den får självklart högsta betyg av mig! Kul med två bra konserter på en vecka också, men nu är man lite öm i kroppen. Efter konserten tog Jennifer Roslagsbanan hem och Michis och jag tog bussen till lägenheten vi hade bokat inne i stan. Efter ett besök på 7eleven och ett misslyckat försök att poppa popcorn i kastrull gick vi och la oss, trötta men glada! Idag vaknade vi tidigt för att Michis skulle upp till skolan, men jag somnade om eftersom att jag har några lediga dagar innan praktiken på torsdag. Jag plockade i ordning i lägenheten, lämnade nyckeln till den hos farmor och farfar sen mötte jag Michis så hade vi sällskap hem tillsammans. Väldigt lyckat alltihop, bra lägenhet och bäst konsert!


Ettan vi hyrde (åh vad jag vill bo i en lägenhet mitt i stan! har velat det väldigt länge nu men det var nu idag när jag tog bussen inne i stan från lägenheten som jag fick ännu mer sug, allt var så vackert! Och juste, jag såg en cyklande Peter Siepen också haha)


Nästan enda bilden jag fotade. Filmade mest eftersom att bilder blir så dåliga med min kamera. Videorna lägger jag nog upp på youtube och här i bloggen imorgon, så då kan ni se dem, om ni vill :)

Vad vill du? Men kom då!

Imorgon kommer jag Markus! Eller, egentligen idag, den är ju faktiskt halv ett. Vilket betyder att det var dags för mig att sova för länge sen. Men jag har varit tvungen att fixa massa saker. Packa väska för övernattning i lägenheten, lunch.. Kvällen sprang iväg för att jag väldig plötsligt ombads sätta mig vid datorn, en sida sände något med Mando live. Varken Michis eller Jennifer visste vad det var, men det visade sig vara en livesänd konsert, en hel konsert! Den första för i år, från Schweitz eller Österrike(?). Det var jävligt underbart bra iaf, några nya låtar  (bla cooola High Heels och Gloria) och gamla fina låtar som You can't steale my love (fällde en tår under den låten) och en gosspel Ochrasy. Massa vackert. Ville vara där i kylan och se dem! Hoppas man kan se konserten igen på datorn :) 

Så, dags för mig att sova, verkligen dags. Imorgon är det jag och vännerna som sjunger "HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR, BARA MAN FÅR ETT SVAR.. JAG ÄR EN VAMPYR JAG SUGER OCH SPYR LÅT MIG KOMMA IN JAG VILL BLI DIN" osv osv
iiiiih kommer bli bäst!! :D


RSS 2.0