confusedOm allt hade gått som det skulle hade jag förslagsvis suttit med ett glas vin och smakar på franska delikatesser nu. Eller pratat med fransoser på kullerstensgator. Eller visslande med baskern på huvudet beskådat Eiffeltornet. Ja, om allt hade gått som det skulle...

Just nu håller det på att diskuteras om hurvida man vågar boka nya biljetter ner till Paris + boende. Kommer man kunna flyga från Sverige om några veckor eller inte? Vore så surt att förlora ännu mer pengar.. Jävla vulkan!!

independent

Känner mest för att spotta och fräsa på allt och alla. Och lite på mig själv också. Jag vill vara oberoende av allt och alla.
OBEROENDE. Nu.


inget att göra åt

Det blev som jag misstänkte, Ryan Airs flygplan är inställda t.om. onsdag. Kanske skjuter dem på det ännu längre också. Blir inget flyga av på tisdag alltså. Fan. Jag ska till Paris ju! Gosh orkar inte med allt krångel.


going back to school?Bilden är från november 2008, tagen i skolan (rhs gymnasiet). Gudars vad länge sedan det känns som.

I torsdags skickade jag in ansökan till höskolan/universitetet!
Sökte Internationellt arbete (inriktning globala studier) i Jönköping, Språkvetarprogrammet i Uppsala och Event Management i Borås. Och en tyskakurs. I den ordningen blev det. Så vi får se vart jag befinner mig i höst! Är inte alls säker på om några av de här utbildningarna är helt rätt för mig, även om de verkar grymt intressanta.
Vi får se vi får se!

Idag tog syster och jag mopeden (lite kul att köra faktiskt!) till en loppis i centrum och en sväng förbi OnOff för att byta min högtalare IGEN. Fattar inte varför jag får alla som det är fel på! Fjärde gången gillt nu, ska testa om den här fungerar imorgon *håller tummarna*

volcanoes melt you downJag är helt inställd på att det inte blir något åka av på tisdag. Så få dagar kvar, känns liksom inte som att det kommer ordna sig med flygplanskaoset och allt. Dessutom verkar ju vulkanen fortsätta spy ut rök.
Känns overkligt
Känns värdelöst

Volcano- Damien Rice


be courageousHej hallå! Just nu är jag ganska så stressad. Jag vill att tiden ska gå snabbt och långsamt på samma gång. Mitt egenplanerade tidschema vill inte hålla min takt.
Schemat under den senaste tiden har lite nedkortat sett ut så här:

-Börjar med "gi-tänk" sedan någon vecka tillbaka. (Suktas av nybakat fika på jobbet varje dag. Tänk er hur gott det ska lukta, och hur det vattnas i munnen. Inte lätt må ni tro)
-Hoppar in på halvtid på jobbet nu också innan jag får börja på heltid de två sista månaderna innan sommaren. Men jag jobbar varje dag i veckan nu ändå, lite varierande tider, eftersom att jag redan hade ett par fasta dagar. Känns bra! 
-I helgen firades det födelsedag på restaurang i stan, Little Persia. God mat, jättetrevligt sällskap och mysigt ställe!
-I lördags vart det lite filmkväll Coco Chanel with "MJ" ;-)
-I måndags blev det ett lite annorlunda biobesök och då sågs det I love you Philip Morris
-Igår kväll(onsdag)/natt satt jag uppe alldeles för länge. Försökte formulera ett personligt brev som jag inte alls blev nöjd med. Kände mig som en zombie. Och skolan som den skickades till kommer tro att jag är en zombie, eller nåt. Kommer bli rådissad.

Hela veckan har varit en konstig känslobana med lycka och frustration/stress. Och så lägger vi på alldeles för lite sömn på det. Just såna saker ger en ett konstigt men ganska välbekant tryck över bröstet/halsen. Fan. Inte nu. Chilla Sarah, chilla.
Som grädde på moset så har jävla fucking Islandsvulkaner spottat ut sig massa rök som kan spoila hela vår Paris-resa. YES vad allt verkar flyta nu. Vill att allt ska lösa sig så att jag bara kan ta det lugnt.

Idag klipptes luggen. Det gick bra iaf. Nu ska jag kolla vad jag ska söka in till för högskolor/universitet. Sista dagen idag.
Förvirrad.

But let's cheer up! Avslutar allt det här negativa med att det iaf har varit lite soliga och varma dagar! Älskar att jag är ute så mycket i stunder som dessa.

vad hände med rocky?

Hur ser karln ut?! Stelopererat ansiktet? Lokalbedövning? 1 kg botox? Usch... 


idag kom våren. bara så ni vet.


sourse

wake me up and take me backbrooklyn sun (spotify)

-

ååh orkar inte.. blir en sväng till onoff nästa vecka igen, nu fungerar inte kontrollen till högtalaren. gissar på dåligt batteri. varför är det fel på apparaterna jag köper för!


tänkar-verkstad

Tredje gången gillt. Efter att ha lämnat in två högtalare som hade ett konstigt tinnitus ljud (antagligen nåt tillverkarfel) så köpte jag hem en fungerande Porto Go igår. Så nöjd!Och för en vecka sedan eller något sådant så lämnade jag in min mobiltelefon som har krånglat. Fick tillbaka ett presentkort och ska välja en ny. Vet verkligen inte vilken av dessa tre jag ska välja...
Känner mig riktigt prylbögig nu, stammis på OnOff numera. Men varken högtalaren eller telefonen kostar något tack vare presentkortet, annars hade jag inte köpt något alls.RSS 2.0