yesterday and today

Hellu! Hoppas allas helg har varit finfin, det har min varit! Jag, syster och mamma sov över hos mormor och morfar i Norrtälje från lördag till idag, söndag, det var mysigt! Kusinerna kom förbi idag också så vi alla firade morfar som fyllde år. Han fick som sagt en egengjord U2 skiva av mig. Hoppas han lyssnar på den lika mycket som han lyssnat på Elvis han fick av mig senast. Och min morfar är fantomen, han är tydligen tystare än natten.
Kom iaf hem vid fem- sex ikväll, så nu har jag bara tittat på tv och uppdaterat mig om Mando grejer jag missat. Har kollat på tre intervjuer (den här med björn, denna med främst gustaf och björn, och försökte se den här med mats och gustaf, men fan vad irriterande det är med tyskar som dubbar!) lyssnat på en kort aukustisk version av gloria och pianoversion av dance with somebody. Fint, visste inte att Gustaf kunde spela piano!

Hinner inte lägga upp några bilder nu, tar sån tid att föra över från kameran till datorn. Får bli imorrn kanske. Ska göra iordning lunch för morgondagen, praktik igen. I en vecka på raken. Om jag ser fram emot det? Nja..  Bör gå och lägga mig i tid ikväll också. Och ja nu tänker jag högt. Nu ska jag ta lite te, ciao!

Kommentarer
Postat av: pelle

Din morfar är som fantomen? haha.



För tillfället så läser jag en kurs som heter "Statsvetenskap" och till hösten blir det, om jag kommer in, journalistutbildningen.



Pluggar du själv något?

2009-02-08 @ 22:50:31
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: tonje

okej, själv har man 20 minuters promenad till där dom ska spela :):)

2009-02-09 @ 10:01:27
URL: http://lifeeofme.blogg.se/
Postat av: Marian

ja det är bara att hålla tummarna för att hives gör fler spelnignar i år! :D

2009-02-09 @ 13:40:21
URL: http://marianniskala.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag rekommenderar den verkligen :)

2009-02-09 @ 13:47:42
URL: http://josephinesofia.blogg.se/
Postat av: Linnea.

hihi aa :) Alltså mandos tre första skivor är ju verkligen helt underbara men never seen the light of day tycker jag inte var något att ha direk och det känns inte som de har samma energi på scenen längre... Men de är ju fortfarande mando liksom, så lätt släpper man dom inte ;D Bad gillar du mer för musik då? :)

2009-02-09 @ 22:57:03
URL: http://linneaaennil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0