crash and burn

Seriöst, ska min familj slå rekord i hur många datorer som går sönder på under ett år? Min datro gick sönder i början av året, därefter min syrras, sen två av pappas, och nu låter det som att hårddisken på min tillfälliga gamla dator också ska gå sönder. Kul. Hoppas vi lyckas rädda mina bilder. Vi får se hur det blir med uppdateringar framöver...
Adios och godnatt

-

Kommer hem under morgondagen istället som det ser ut nu. Katterna kommer såklart inte fram när vi vill, utan när det passar dem verkar det som, typiskt.
Hörs imorrn!

-

Eftersom att jag sitter på landet utan datorsladd till kameran så får bilder komma upp när jag kommer hem, vilket är imorgon kväll! Men här är i alla fall allt finfint, vi håller oss sysselsatta och just nu är det Vem kan slå Filip och Fredrik som det kollas på tv med nybakat fika. Lyx!

-

Just nu sitter jag ute på en regnig ö i ett hus fullt med varma kakelugnar och vedspisar. Idag har vi ätit en jättegod middag och lekt äkta skärgårdsbor, vilket betyder smyga på grannarnas tomtar, kika in i fönster och tjuva fina saker från deras grovsopor som väntar på att bli hämtade av sopbåten. Om inte dom vill ha grejerna kan man själv lika gärna ta för sig, right?

twitter idag

Orkar inte skriva ett begripligt inlägg just nu, är för jäkla trött!

Det här skrevs på min Twitter nyss dock, som en liten update:

Just spontanansökt in till olika kurser för vårterminen på Stockholms Universitet...

...Närmare bestämt 9 kurser. Märks att jag är liite virrig och liite trött. Alltså inte helt genomtänkt, eller helt seriöst.

Lite sömn+ jobb+ båtkurs idag= dödstrött! Packar imorgon bitti ist, då blire landet. Längtar efter helg och sovmorgon! HEJDÅ KOMPISAR <3

http://twitter.com/skentrevlig 

Okt. 10

Jag skulle så gärna vilja lägga upp lite bilder från i somras, men roligast hade varit om jag kunde redigera dem lite. Men min dator klarar nog inte av Photo shop, så vi får se hur det blir med det..

Morgonrutiner

Något som jag faktiskt gillar med hösten är dessa helger då man vaknar utvilad efter en hektiskt vecka och har friheten att bara ligga och dra sig hur länge man vill. När man sticker ut en tå under täcket, känner hur kallt det är, drar snabbt tillbaka tån under det varma täcket och snoozar en halvtimme till.
En annan sak jag gillar är de morgnarna då någon har gått upp tidigare än resten av familjen och tänt en brasa. När man går ett trappsteg i taget ner mot nedervåningen och känner hur det blir lite varmare om fötterna för varje steg man tar. Och på vägen ner klappar man en katt som ligger och myser i värmen.  

Sedan har jag tänkt på hur lustigt det är hur man fastnar i vissa rutiner.
En helgmorgon då jag inte har något planerat för dagen sätter jag alltid på mig morgonrocken eller de blårutiga herrpyamasbyxorna, tittar en stund på tv för att vakna till, gör sedan frukost - och här kommer Rutinen med stort R, den som har etsat fast sig rejält, för min frukost består alltid av: smörgås (två- tre mackor), med ost eller skinka och gruka och så te (nästan alltid samma sort, Towers English Breakfast tea eller Liptons Russian Earl Grey Tea). Vid något enstaka fall kan det bli O'boy som jag drack i många många år innan jag började dricka te, vilket jag också har druckigt nu i många år. Alltid är det samma frukost, nästan varje morgon, året runt. Lustigt att man inte tröttnar, eller hur?måndag 5:e oktober

En trött och frusen Sarah ligger och slappar på soffan, mätt i magen efter en god, egengjord och lättlagad middag. Bussen kom inte i morse som den skulle och jag tänkte att vilket bra sett den här veckan startas. Inte blev det bättre heller när man stötte på en dum busschaufför (ännu en gång så tänkte jag på hur jäkla mycket bättre jag kunde sköta folks jobb!). Men trots en dålig start blev dagen bra. Ingen långtråkig stund utan det var saker att göra hela tiden, och trevliga arbetskamrater var det med. Kändes bra att gå till jobbet denna måndag, hade inte pallat vara hemma en hel dag till. Skönt med en ny vecka, skönt att den förra är över.

RSS 2.0