varför mitt jobb är bra:

- det finns alltid något gott i fikarummet
- man äta påskbord (vilket vi gjorde idag, gottgott!)
- man behöver inte betala för lunchen (som alltid är supergod, kockerskan är ett mirakel! bla handrullar hon köttbullar till typ 70 barn)
- man får pussa på söta barn
- man får leka, läsa och rita
- man gör av med lite aggressioner på jobbet

haha sorry, så dålig lista. ser dessutom att hälften av den handlar om mat.. hähä ;-) Men idag har helt enkelt varit en bra dag. bra men intensiv. så ville säga nåt fint om min arbetsplats.
idag fick jag förresten vara en påskkärring och se på påskbio med popcorn.


b-day

Någon fyller år idag, vem kan det va? (8) Jo det är min mor! hon fick bland annat två Rod Stewart biljetter till Globen (i juni) av oss. Vill också följa med men nu är det pappa som tar andra biljetten.

Idag vill jag sitta på ett café med en enorm stråhattliten updatehej mina vänner! jag lever, men känner mig så oinspirerad till att skriva här just nu. finns inte så mycket intressant att säga liksom.
men idag var jag på arbetsförmedlingen, fick hjälp att fylla i papper. kommer få lite bidrag för de dagarna jag inte jobbar. och mamma och jag kollar på lite kök grejer, det är vi som är mest intresserade av det i familjen.
i helgen var det 20-års fest med 90-tals tema. synd att jag inte tog något foto men jag hade på mig massa jeans, bla mammas stora gamla jeansjacka och en jeanskeps med världens största skärm. blått smink och våfflat hår. lite Fresh Prince in Bel Air, jättefult men kul!
i veckan har det varit jobb och i helgen blir det födelsedagskalas.

och det jag tänker allra mest på just nu är drömmar om eget boende. åh.
(sen tänker jag självklart massa på att det är mindre än en månad kvar till vår resa! åhåhåh.)

today's dream

Det här är fint:Just nu är jag inne i en lite bättre period. Framtiden känns rätt bra ändå, fast jag inte vet vad som kommer hända. Just nu känns det okej.

oneweekthreedays

1 vecka, 3 dagar sedan. Så länge sedan var det jag uppdaterade här senast. Jag är nog inte så duktig på sånt här.
Men för att summera upp detta lite, this is what I have been doing lately:
Jobbat, haft helg och varit på 15-års kalas, haft ont i visdomstanden, varit ledig (fram tills imorgon, då blir det lite jobb igen, äntligen), hämtat ut mitt nya pass(!), städat massor, snackat med ett eventföretag, kollat utbildningar, träffat michis, tagit med min suraste min till OnOff och klagat på att problemen med mobiltelefonen fortfarande återkommer (därför kommer jag få en ny, YEY!)
That's about it!

Pippi Longstocking

Jag vill ha en sådan här tröja, som Pippis. Ser hur mysig och fin ut som helst. Sjutton också att man inte kan sticka...


mon vendredi, samedi et dimanche

min fredag, lördag och söndag:


i fredags klippte jag håret (som det behövdes!), jobbade eftermiddag, åkte hem till Leila där det vankades fransk-inspirerad kväll med tjejerna med god mat (panini), bubbel och charader- väldans trevligt! sen fick vi springa det snabbaste vi kunde för att hinna med sista bussen hem (håll i magen gånger tusen, ja)

lördagen blev en lugn dag, dricka te för första gången ur favoritkoppen jag fick i julklapp (tycker den är så fin!), satt på altanen i solen i någon timme och läste, åkte en snabbis till centrum och lagade sedan laxmiddag och kikade på tv med mor. 

idag är det en typisk söndag; dags för städning

hårrible

gah vad svårt det är att komma på hur man ska klippa sig. men nu ger jag upp, ingen idé att googla fler bilder för nu har jag insett att det antagligen inte finns så mycket att göra med mitt hår som det är just nu.
så det får bli som det blir imorgon. gamla hårtoppar måste klippas av iaf.

(förresten så är Mauro och Pluras kök på Tv8 just nu. Hellström och Lena Ph som gäster.
och idag fick jag ett intressant erbjudande att tänka över)


 

After I've been to University I'm going to be French, going to Paris, smoke, wear black and listen to Jacques Brel
An education handlar om längtan efter livet, om att drömma om världen, lyssna på fransk musik och röka cigaretter. Om att ha krav på sig, om att vilja leva och ifrågasätta om livet ska handla om måsten och tråkigheter eller liv, resor till Paris och Rom eller gå på fina restauranger och lyssna på jazz. An education handlar om att våga riskera en säker men grå framtid eller spela allt på ett kort och våga ta chansen... eller risken.
Se den!
sportlov

Halva den här veckan har jag haft lite "sportlov", det var skönt för då hann jag åka med familjen ut till ön. Kändes bra att komma ut några dagar och träffa mormor och morfar eftersom att vi inte kommer kunna åka ut förrens i April igen.
Vi var där från lördag-måndag, fick åka hem en dag tidigare för att det skulle börja blåsa och då kunde inte svävaren köra hem oss.

 
världens dimma
fast det här är köket är supergammalt och i ett stort behov av renovering så tycker jag att det är mycket mysigare och finare än det vi har hemma. kanske beror det på 40-tals luckorna och vedspisen. himla mysigt litet kök i alla fall.

tweets

idag åkte vi hem från landet och vi har haft såndant oflyt idag! ändå känner jag mig lite gladare idag än jag varit på senaste tiden, skönt.

orkar mig inte på att skriva något om helgen just nu för jag är sjukt trött, klistrar bara in de senaste twittringarna, det får räcka:

- now I'm gonna call it for tonight, sleep tight.
less than 5 seconds ago via web

- något annat oflytigt: syrran tänkte bjuda med mig på Alice i underlandet förhandsvisningen idag som hon vann men hon blev sjuk. no Depp :(
12 minutes ago via web 

 - sen så körde bilen fast i snön några gånger också, och vi fick skotta tills ryggarna värkte. oflyt som fan idag
42 minutes ago via web

- som välkomst vid parkeringen påväg hem möts vi av ett krossat bilfönster. vilken typ bryter sig in i en skruttbil som innehåller nada? idiot
44 minutes ago via web

- vi fick åka hem en dag tidigare, storm påväg och då vill man inte vara i skärgården about
1 hours ago
via web

- trodde jag skulle dö i pappas galna bilkörning i dimman. men vi hann med svävaren och är ute på landet nu tillslut iaf
6:28 PM Feb 27th via web

RSS 2.0