3:e och sista för i år

Woho imorgon smäller det!
Det blir 3:e och sista festivalen för i år. Känns sorgligt när man tänker på det sättet, att det blir en riktig sommaravslutning. This is it.. Meen, finns det ett bättre sätt att avsluta sommaren på? Nej just det !!
Alla har pratat om att när skolan börjar så är sommaren över, men för mig blir det nog i helgen. Trots det så kommer det bli världens härligaste helg på länge! Fre- lör är det Popaganda (festival vid eriksdalsbadet i stockholm), då jag och mina två kompisar (festival/konsert/spelning/gig följeslagare) ska njuta fullt ut av riktigt bra, svensk musik som: Shout out louds, Laakso, Bob hund, Säkert och Florence Valentin!
Förstår inte riktigt att det faktiskt är imorgon vi ska få uppleva härlig live musik igen! Senast vi var på festival var på P&L i Borlänge, TVÅ hela månader sen den sista festivaldagen var idag. Och det är även 2 månader sen jag fyllde 18 (28 juni). En av de bästa dagarna i hela mitt liv faktiskt. En födelsedag kan inte firas bättre än på festival <3 Längtar tillbaka till den tiden i Borlänge..
Men denna helgen innehåller inte bara festival, utan också en konsert på Grönalund på söndag med THE HIVES! Har förstått ännu mindre att vi ska se dem, det kommer bli så galet bra och roligt! Antar att jag kommer inse att vi ska se dem när vi är påväg in dit, så brukar det vara ;)

Den här helgen kommer iaf bli fullproppad av musik och det kommer bli super! Hör av mig efter helgen när allt är över, tar med mig kameran så jag kanske laddar upp några foton här sen.
Hoppas resten av er får en fin helg!
xxx
Sarah


 
Vi tar avsked av sommaren med pompa och ståt !


"andra inlägget efter det första inlägget samma dag inlägget"

Hallå igen,
Kom på att man kanske ska ta och presentera sig själv, iaf lite kort innan man säger hej då och godnatt för idag! 
Namnet är Sarah, är 18 år och går Sam internationellt företagande på gymnasiet. Bor hemma med familjen i ett hus en bit från Stockholm, men önskar att vi bodde mer centralt i en 4:a.. eller ännu hellre  bo alldeles själv! Men det är nog tyvärr omöjligt, har ju inget jobb så skulle inte kunna försörja mig. Och skulle nog ändå inte ha tid att jobba samtigt som pluggandet, så flytta hemifrån planerna får ta och vänta!

Tror att den presentationen får räcka, kommer kanske fram lite fler saker om mig allt eftersom. Är jäättetrött efter en kort dag i skolan, tog bara skolfoto (det värsta jag vet!) sen åkte jag hem en snabbis, och därefter har en ganska lång dag tillbringats i Täby centrum med mor och syster. Var där senast igår med en kompis, hittade inget då till skolfotograferingen (rätt typiskt). Men nu köpte jag faktiskt en svart tröja på Åhlens, det behövdes!

Känns som att det ganska vanliga "andra inlägget efter det alldra första inlägget samma dag inlägget" är avklarat nu också! Haha förstod någon detdär? Det jag menar är att jag tror (och har sett) är att ganska många precis i början (efter att dem skrivit sitt första inlägg) strax därpå lägger upp ett till  samma dag och nämner saker dem glömt att säga i det allra alldra första inlägget. Jag som sagt glömde en liten presentation, och eftersom att jag är en väluppfostrad flicka så lägger jag självklart till det nu den första dagen jag bloggar, så att ni vet lite vem jag är haha. 

Nu ska jag ta och vila mina ömmande fötter i soffan framför tv:n. Hoppas ni alla där ute "on the world wide web" har en fortsatt trevlig kväll så hörs vi väl av snart!
( Nu är alltså mitt "andra inlägget efter der första inlägget samma dag inlägget" slut! *applåder*)

Kram och godkväll
Sarah

Välkommen till min nya blogg!

Jaså, här fixas rubriker och laddas upp av sig självt!
Men låter det vara kvar, eftersom att det kanske passar sig att säga Välkommna hit, om det nu blir någon som läser här.

Rubriken lades väl upp av sig själv för sisådär fyra dagar sedan, då bloggen skapades.  Har inte skrivit något inlägg förrens nu eftersom att jag iaf ville designa den lite innan jag skrev något, annars hade det aldrig blivit av.
Kan ta och berätta att jag trodde att min blogg skulle se helt vit och orörd ut för all framtid. Första gången jag kikade in i stilmallen (där jag förstått att man kunde ändra designen) höll jag på att få hjärtklappning när jag såg alla dessa koder! Herregud vilket arbete, skulle jag förstå mig på detdär?! Har kikat in i denna stilmall och ballat ur varenda gång, inte ett gnutta smartare än den förra, snarare tvärtom: ännu mer förvirrad. Men igår kom vändpunkten; med lite mer beslutsamhet började jag läsa igenom andras blogghjälp (bla saraolsvik.blogg.se och kenza.blogg.se som lagt upp lite tips), och efter att jag även frågat ut en kompis om koder och bildadresser lyckades jag!  Har förvisso bara ändrat bakgrund, men det får räcka för tillfället. Har nu lärt mig att med lite tålamod och lite "go" i kroppen så kan man faktiskt lära sig saker som ter sig omöjliga ut från början!

När jag började fundera över att börja blogga så hade jag inget mål med det, som att anordna t.ex. en mode-, film-, eller  träningsblogg, utan kände (antagligen som flera andra här)  att det kan vara skönt att ha ett ställe att skriva av sig på. Så det är det jag gör nu :)
Ska bli intressant att se hur det går, vad inläggen kommer handla om eller hur ofta dem läggs upp (beroende på ork och tid). Har förstått (sen de senaste fyra dagarna) att det finns en hel del att lära sig här på blogg.se, som alla funktioner i utformingen av den personliga bloggen! Så önska mig lycka till ;D
Men det kan nog bli kul, har inte direkt läst andras bloggar förut så det kommer bli något nytt och spännande!

Det blev rätt mycket text för första blogg inlägget ser jag nu, så får väl ta och avsluta.
Das was alles, for now!
kram Sarah

RSS 2.0