random

Gratis är godast?


Att de inte delade ut gratis Kellogs snacks vid tunnelbanan tidigare, dom var jättegoda! Hade varit perfekt på jobbet under de veckorna jag praktiserade där när man behöver en liten sockerkick ju


Så här har det sett ut i vardagsrummet på nedervåningen de senaste dagarna. Såg ut som värsta hacker placet. Eller lan-lyan. Men det är som så att pappa hade tagit hem jobbets datorer som ska installeras. Så jag har hjälpt honom lite i helgen och för detta får jag 100 spenn. Många bäckar små! Den här röran av sladdar och maskiner har försvunnit nu som tur är. Har ju varit inbrott på gatan för någon vecka sedan, så känns lite sådär att ha massa datorer ståendes vid fönstren här hemma.
 
 Och min syssling berättade för mig för nån dag sedan om en amerikansk romantisk/komedi film hon sett, "Over her dead body". Tydligen så måste regissören ha gillat Sverige för i filmen var både IKEA tecken och en Mando Diao låt med. Undrar om Mando själva vet om det. Jag frågade iaf vilken låt det var och hon hänvisade mig till imdb.com, där jag hittade detta.  Så tydligen har Mandos låtar varit med i iaf 3 filmer, det tyckte jag var lite kul!  Ska nog ta och se någon av dem nån dag.
http://www.youtube.com/watch?v=u3dmuIOYOyk&feature=related var visst bara en liten del av låten (i början av klippet och 0:30)

Helt random onödigt inlägg egentligen, men aja :P


Kommentarer
Postat av: natta

det är så roligt när man hör svenska artister i ganska kända utländksa filmer:)

2009-03-10 @ 18:00:26
URL: http://almond.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja just det! Kollade på den där filmen för nån månad sen. Var Inte beredd på att få höra en Mando-låt :) Det var en trevlig överraskning.Tack så mycket :) Det innebär typ att jag får jobba mer (vilket betyder mer pengar ;)) och mer ansvar.Jag har en bloglovin, är det samma sak? Jag kommer i alla fall in på den när jag skriver bloggkoll.se.

Vad trevligt att nån vill prenumerera på min blogg! Jag har inte fattat vad man gör med den. Jag kan alltså prenumerera på din blogg?

2009-03-10 @ 18:18:04
URL: http://frisun.blogg.se/
Postat av: mic

fy fan, mando borde sätta en lag på att "romantiska komedier" och dylikt inte ska få använda sig av deras musik :c

2009-03-10 @ 20:20:03
Postat av: leone

svar. yes jag sakffade en ny, väskan är från hm så hela sverige kommer förmodligen gå omkring med den :'(

gå in på http://mandodiaofanblogg.devote.se/ och rösta på bild nummer 9, den har jag skickat in!! :)

2009-03-10 @ 21:07:48
URL: http://frejaleoneandromeda.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

mic: haha äsch, tror dom tycker att det kan vara kul :P

2009-03-10 @ 22:00:31
URL: http://skentrevlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0