fixa blogg-outfit

Meine Damen und Herren, att designa bloggen är inte helt lätt. Men jag är glad över att jag (dock med hjälp av anvisningarna på denna blogg http://www.designadinblogg.se/ - som är jättebra!) lyckats byta både bakgrundsfärg på inläggen och menyn! Vet inte om jag är nöjd med kulören än, men den är bättre än dendär rosa tycker jag. Har också fixat en egen header, snickrade ihop en lite snabbt, så den blev inte så stilig. Men den får duga for now. Dock så är det ju en rosa rand/ sträng till höger om den, vet inte varför inte den biten fylls ut. Irriterar mig på det, får försöka klura ut detdär när klockan inte är så mycket :P Nån som vet får förresten gärna berätta varför det är så. Men lite ändring blev det iaf idag med designen. Vart det bättre tycker ni?

Annars har jag varit i skolan, för en gångs skull så fattade jag lite av matten! Lossnade på vissa delar. Alltid trevligt när man börjar förstå, blir ju så mycket roligare då!

Ikväll kl 21 var det på 5:an det nya tv program Vem kan slå Filip och Fredrik, hoppas ni inte missade det?! Så otroligt roligt! Dem killarna är så sköna haha <3
 

Jag fick en tanke i huvudet, angående F&F (filip och fredrik). Kanske bara kan förstås av dem som är lite Mando Diao (mr Norén intresserade) Skulle det inte vara kul om F&F intervjuade Gustaf? eller något liknande, träffades på något vis iaf.  Undrar verkligen hur det skulle bli haha. Filip och Fredrik kan ju inte hålla tyst, där strömmar ju orden ut som jag vet inte vad. Och samma är det med Norén!  Vad tror ni, skulle dem bli polare eller skulle det bli en konstig stämning? Diskuterade saken med Jennifer och hon tror det skulle bli en perfekt trio haha. När dem "öppnar käften kluckare i stura så hela kyrka trillar ner" (grov dalmål), eller hur brukar Björn Dixgård säga?
Vi kom på att Björn också  borde ha en trio (jaja dem har ju bandet, men nu tänker vi outside the box :P) men vi kom inte på nåt. Bara att det måste vara några som kan flörta sönder vilken tjej som helst. Så den karamellen bestämde vi att vi fick suga på lite längre. Men så smsade Jennifer mig nyss (när hon egentligen ska sova, inte helt oväntat) och kom på den briljanta idén: Björn och Kristian Anttila
Med motiveringen:
"Disco ska hänga med Smutser! Björn är en gud (finns många slags gudar, ex. musikgud, för att ta ett tydligt exempel här). Så, Anttila var enligt honom själv 'ung när han fann gud på ett dansgolv'. På dansgolvet spelas disco. Björn är disco. Han är även rock och soul. iband även country. Alla dessa kan du påträffa på dansgolvet. Därför träffas de på dansgolvet och sen flörtar sönder alla tjejer i deras väg!" Obs; hon vet dock inte "vad kristan har för flörtskills, men han kan ju alltid locka med lite hårt godis och allt vad det nu innebär".

Ja du Jennifer, riktigt genialiskt det där! Såna här tankegångar har nog bara två smått knäppa tjejer när dem är trötta på kvällen och borde få ordentlig sömn. Så det är det jag ska ha nu; ordentlig sömn.
Imorgon är det distansdag, så då får jag plugga hemma. Plugga hemma=  sovmorgon!

Sov gott alla!
kram Sarah

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Bloggen ser jättefin ut! Gillar att du fick med ett fint plektrum i headern också ;)

Haha älskar våra konversationer x)

2008-09-10 @ 11:04:25
URL: http://paperbackwriterr.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

hehe tack, är dock inte helt nöjd med den än.. man får ta det steg för steg :P

haha ja eller hur xD

2008-09-10 @ 11:34:09
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: Madde

Finfin designen din! :D

2008-09-10 @ 15:53:22
URL: http://maddesmode.webblogg.se/
Postat av: Madde

SvaR: Tack vad snäll du är!!

2008-09-10 @ 17:05:46
URL: http://maddesmode.webblogg.se/
Postat av: Madde

SvaR: Tack vad snäll du är!!

2008-09-10 @ 17:05:56
URL: http://maddesmode.webblogg.se/
Postat av: sandra

tack

2008-09-10 @ 17:15:29
URL: http://sandas.blogg.se/
Postat av: Thessan

Gör du headerbilden lite bredare och centrerar den så får du nog bort det rosa. Riktigt snyggt det börjar bli du :)

2008-09-13 @ 15:12:32
URL: http://blueeyetea.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

Thessan: Tack så mycket!:D Ja jag får prova det. Använder mig av PS så får testa lite till där i.. Dock osäker på vilken metod jag ska använda mig av. Din blogg var väldigt fin designad :)

2008-09-13 @ 17:48:39
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Kan du inte hjälpa mig med min blogg? :) Swt hade varit jättesnällt ^

2008-09-14 @ 18:33:04
URL: http://beckax.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

Rebecka: Svar: hehe jag är inte alls bra på bloggdesign, det jag lyckats gjort själv har jag läst mig till med hjälp av andra bloggar. Vad behövder du hjälp med? Kankse kan berätta hur man gör nåt enkelt som jag fattat mig på själv :P Annars råder jag dig att besöka http://www.designadinblogg.se/- det är därifrån jag lyckats göra det lilla jag har på min blogg. där har dem bra tips!

2008-09-14 @ 22:41:08
URL: http://skentrevlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0