Dixén sjuk

Usch lång seg och långtråkig söndag. Lite plugg har det som vanligt blivit; Religion. Ska göra middag och dammsuga snart, inte så skoj.
Sitter och längtar ihjäl mig tills imorgon. Ok, gick lite väl långt med att längta ihäl mig, men längtar mycket gör jag för imorrn kommer Mandos nya sida upp, förhoppningsvis med massa roliga nyheter! Har Dixén sjukan som det så fint heter

snygga grabbar i konstiga kläder


Vet inte riktigt hur dagen har flygigt iväg egentligen.. Har kollat på videoklipp med The Hives på msn.com, och med Hello Saferides låt Anna, en riktigt bra en! Kom på att det finns typ 4 olika album med några band jag vill ha... måste skaffa dem!
Hehe kolla in dethär klippet med Mando, Gustaf spottar typ på publiken och allt låter "för jävligt" :P När dem spelar You don't understand me på samma ställe så presenterar han Mando Diao som ett Heavy Metal band, busigt hehe :P


Kommentarer
Postat av: terese

ja precis, men caersars och lite the flaming lips också(inte så att jag brukar lyssna på dem till vardags men hört att dem alltid har maffiga konserter och det stämde verkligen! dem hade stora ballonger och teletubbies på scen samt i publiken) haha lagom underhållande om man får säga som så:D men åh, dem lyckades få med hela publiken och sjöng ruskigt bra så knasigt att dem säger sånt.. hm!

2008-09-28 @ 21:08:18
URL: http://tessilelle.blogg.se/
Postat av: Katie

åhh ja Hello saferides är riktigt bra, my best friend är den jag gillar bäst däremot! :) najs blogg btw

2008-09-28 @ 21:29:05
URL: http://kejti.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

Katie: Ja det är dem verkligen! Har ingen skiva med dem än, men snart så måste jag skaffa det :)

Vad kul, tack så mycket! :D

2008-09-28 @ 21:34:22
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: terese

det får du ta och göra! nix, tyvärr så ska jag inte det. bor i göteborg så det är en bit upp till stockholm:) fast var faktiskt där förra helgen, fast då i syfte för shopping. antar att du bor i stockholm, eller nära där?

2008-09-28 @ 21:45:04
URL: http://tessilelle.blogg.se/
Postat av: Katie

svar: tacktacktack det värmer verkligen! jag älskar coldplay dom är mina favoriter :):) kram

2008-09-28 @ 21:45:46
URL: http://kejti.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

Terese: Okej, hehe ja det är ju en bit! Om jag inte fick bo i Stockholm så hade jag velat bo i Göteborg, verkar vara ett mysigt ställe :) Ja jag bor i en förort till stockholm kan man väl säga, tar bussen/ tåget in.



Katie: Ja mina med, dem är grymt bra! :)

2008-09-28 @ 22:09:28
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: terese

jaha ja! har du varit i göteborg många gånger?:) det är extremt många som säger sådär att de gärna hade velat bo i göteborg och jag förstår dem haha. det är mysigt. längtar tills man kan flytta hemifrån bara, det kommer bli så himla skönt!

2008-09-28 @ 22:29:14
URL: http://tessilelle.blogg.se/
Postat av: terese

jasså men åh, så du har planer på att kanske komma ner till göteborg då- trevligttrevligt!:) och ja, angående det där med att flytta hemifrån och få inreda. det vore helt underbart, älskar nämligen allt som har med inredning att göra! hade planer på att kanske flytta upp till stockholm för att studera vidare på högskola sen efter gymnasiet, men vi får se hur det går med det. har redan börjat tjuvkika på lägenheter här i göteborg nämligen och det är ett stort steg att direkt flytta så långt bort:o men tycker du att stockholm en mysig stad att bo i?

2008-09-28 @ 22:49:32
URL: http://tessilelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0