helggodis

Nästan det mest irriterande som finns är när skolarbeten försvinner på datorn. Ok, dem kan väl inte försvinna av sig själva. Och det har dem nog inte gjort i mitt fall nu heller. Allt har ju en förklaring. Vet dock inte vilken det är i det här fallet, hittar inte min sv debattartikel! Frustrerande. Men jag gissar på att den kan ha blivit översparad. Av misstag förstås. Klantigt isf.

Försöker få bort min irritation med helggodis; videoklipp. Tror dock jag kommer vara irriterad hela dan över det här. Men här kommer en kortis från Rockbjörnen som jag filmade:

Mando Diao- Never seen the light of day



Känner förretsen för att jag måste göra ett riktigt Mando inlägg snart. Med videos som jag inte visat än. Och lite bilder kanske. Bara för att jag längtar så mycket och man blir så glad när man ser dem. När det här inlägget kommer får vi se, inte idag iaf.

Kommentarer
Postat av: Jennifer L

Åh jag minns den dagen rätt väl. Minns när du och jag stod vid slussen påväg till hovet och delade på mina hörlurar och lyssnade på Not a perfect day :P Vi pratade om vilken som var favoritlåten på nya skivan också. Små konstiga detaljer minns jag, fint.

2008-10-12 @ 15:30:19
URL: http://paperbackwriterr.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

Jennifer: Oh ^^ Jag kommer inte ihåg så mycket om vad vi pratade om. Förutom att vi hade bråttom för att michis påstod vi var sena som vanligt hehe. Kommer ihåg att du och jag stod nästan längst fram vid staketet och att vi blev jätteglada när björn gustafsson kom haha

2008-10-12 @ 18:52:39
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

Jennifer: får inte glömma att vi självklart blev glada när mando kom!! och timo. men det var bara du o jag i vårt sällskap som visste vem gustafsson var haha ;D

2008-10-12 @ 18:53:45
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: iia

ja! jajajaja mando inlägg är toppen! :D

2008-10-12 @ 19:55:22
URL: http://poptragedy.devote.se
Postat av: skentrevlig

iia: haha ja om det iaf är en som vill se så får jag ta och göra det ;D

2008-10-12 @ 20:10:41
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: terese

iiihw, längtar som en galning. och wie:D

2008-10-12 @ 23:35:34
URL: http://tessilelle.blogg.se/
Postat av: Greener Planet

Hej och tack för din kommentar, men du besökte nog bara vår test sida där vi testar vår nya design, besök gärna vår blogg och kika vad vi gör.



http://greenerplanet.blogg.se



MVH

/Greener Planet

2008-10-13 @ 16:16:50
URL: http://greenerplanet.blogg.se/
Postat av: terese

ihw tack så mycket! det känns väldigt bra. dock inte som om vore är ett år äldre idag men antar att det aldrig brukar kännas så? eller så märker man väl åldersskillnaden sen när det blir utgång shoho:D och idag har det inte hänt så mycket mer än skola faktiskt. vad har du sysselsatt dig med denna speciella dag?:D

2008-10-13 @ 20:09:11
URL: http://tessilelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0