Are we human?

Första gången jag hörde om The Killers nya låt var i samband med beskrivningar som "den är skitdålig". Jag har lyssnat lite mer nu och bestämt mig för att jag tycker att den är okej, typ bra faktiskt. Så nu vet ni det.  Tycker ni ska ge den en chans ni som inte gillar den, jag gillar den mer och mer ju fler ggr jag hör på den :) The Killers är fortfarande lika bra som alltid "trots" låten Human i mina ögon, of course! Låten är visserligen rätt annorlunda om man jämför med deras vanliga sound, men visst hör man att det är det vanliga gänget undert techno stuket eller vad man ska kalla det. Enligt mig har dem trots vad många säger gjort ett bra jobb med låten (förutom ökenvideon som känns tråkig). Men jag hoppas ändå att den kommande skivan är mycket bättre. Väntar med spänd förväntan!

Are we human Or are we denser?
My sign is vital My hands are cold
And I'm on my knees Looking for the answer
Are we human Or are we denser?




PS: Jag vill se en konsert med dem här i Sverige nununuuu! Dom måste komma på nån festival i sommar här i vårat avlånga land i sommar.

Kommentarer
Postat av: terese

låten är ju fantastisk, precis som de flesta andra låtar med the killers! äntligen lite annat stuk på soundet som gör det mer intressant att lyssna på dem då man vet att dem kan överraska. för vem hade kunnat ana att dem skulle göra en låt med sånthär sound? hm! och jag vill också att dem kommer till sverige. till någon festival. vore helt underbart att få höra dem live! säg till mig ifall du märker att dem får för sig att plötsligt komma hit:D tack på förhand, hahah

2008-10-21 @ 00:45:46
URL: http://tessilelle.blogg.se/
Postat av: terese

glömde nämna en sak! en till bra sak med låten: antagligen kommer den spelas ute. och bra musik på krogen är ju mer än bäst!

2008-10-21 @ 00:48:07
URL: http://tessilelle.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

terese: ja den är bra, the killers är bra! men fantastisk tycker jag nog inte, den är för annorlunda deras vanliga sound och för mycket techno för det, tror jag. men vem vet, gillar den mer och mer ju mer jag lyssnar så snart kanske jag också tycker så ;) Men bra är den faktiskt. Självklart säger jag till om jag hör nåt, det får du också göra! :D

2008-10-21 @ 15:11:35
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: terese

jo. alltså jag ändrar mig var dag som passeras förbi när det gäller musik. så idag är den inte fantastisk, utan bara okej. haha, det är knasigt men ja.. kent och håkan har däremot låtar som aldrig kan bli mindre bra än suveräna:) enligt mig. och wie, toppen! i will:)

2008-10-21 @ 21:42:12
URL: http://tessilelle.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

terese: ja håkan o kent är väldans bra! the killers med, så dom måste göra en toppenskiva som dom brukar, om hela den är udda (på ett negativt sätt :P) blir jag rejält besviken. men den kommer nog bli great! :)

2008-10-21 @ 22:03:49
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: terese

ja det hoppas jag med! och kents senaste album var ju lite udda så ja.. mycket möjligt att det sker:O förresten! min rss är lagad nu så nu borde det fungera med bloggkoll!

2008-10-22 @ 14:51:17
URL: http://tessilelle.blogg.se/
Postat av: skentrevlig

terese: hehe ja det var den. men vi får hoppas inte!

okej vad bra, då kan jag lägga till dig på bloggkollen ;)

2008-10-22 @ 16:21:15
URL: http://skentrevlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0