God jul!

Ojojoj, julen kom och julen gick, så snabbt att jag knappt hann säga god jul. Min jul har varit jättebra iaf, hoppas att er också har varit det! Dagarna innan julafton har ägnas åt panikhandling av julklappar, klä julgran, julbak, julmusik och pyssel.

Julafton firades hos faster Erica, där har vi aldrig firat förut. Vi kom dit lagom till Kalle som vi självklart tittade på, en av favoriterna där är Musse, Kalle och Långben med husvagnen och söta Ferdinand får jag inte glömma! 



Efter det var det hungriga magar som satte sig till bords bland massor med julmat, jag blev proppmätt jättesnabbt! Under middagen knackades det på väggar och pekades ut ur fönstren med repliker som "titta jag ser att Jultomten är hos grannen" för att lilla kusin Jonathan med spänd förväntan skulle vänta på att tomten skulle komma till oss




    
(klicka för att få större bild) Julbordet+ pappa med BD stjärnor+ en gnistrande systrer

Efter en lång middag så satte sig alla i soffan och tittade på tv och snart efter det kom den efterlängtade gästen med ett "Ho ho ho, finns det några snälla barn här?". Eftersom vi bara är snälla barn så fick man ett par paket av Santa, sen gick tomten (vars ansikte såg ut att ha varit med i en bilolycka, ny mask borde skaffas. gubben under masken borde också bytas för han lät för mycket fylletomte, som tur var dock var så inte fallet) och efter att tomten hade gått fortsatte resten av julklappsutdelningen av den stora högen som ligger under granen.  Massa fina paket gavs och togs emot!

    


   
(klicka för större bild)

och resten av kvällen spenderades med att fika och äta julgodis som Aladdin askar, knäck och allt vad det nu var. Klockan elva kom vi tillslut hem, fulla i magen tittade vi på tv en stund tills vi stupade i säng. Det var min julafton det! Fick väldigt fina presenter av släkt, familj och en Michaela, TACK så väldigt mycket! Kan kanske ta och visa vad jag fick för något imorgon. Hoppas alla ni andra hade en trevlig afton, åt gott och fick trevliga paket :)


Juldagen såhär efter julafton har spenderats med att titta lite närmre på presenterna, fixa på rummet, gå på långpromenad, tittat på tv och ätit rester av julmat och julgodis. Nu är klockan massor och läsa blir det nog inte av nu, vill inte sova bort hela dagen imorgon. Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Jennifer L

massa fina bilder ju! ni är söta, mysigt med jul <3

2008-12-28 @ 20:48:45
URL: http://paperbackwriterr.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jennifer: Haha du är söt! <3 Ja det är mys faktiskt :)

2008-12-28 @ 21:23:29
URL: http://skentrevlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0