4 dagar kvar

20 december, bara 4 dagar kvar till julafton! Har inte så mycket att berätta om, bara slappat hela dagen i princip. Och ikväll har jag tittat på den tredje Harry Potterfilmen som visades på tv och nu tittas det på Love Actually, tråkig, rolig, och sorglig film på samma gång. Jag hade förresten världens hemskaste dröm i natt, jag hade fått jääättehögt hårfäste! Usch haha, kändes så verkligt. Men när jag vaknade var allt som det skulle ;)
Jag måste hitta julkänslan, den saknas!


Kommentarer
Postat av: Frida

Haha ja precis, en julklapp till mig själv :) Ska åka till London i januari och behöver ett par bra boots att knalla runt i. Och ett par pumps till nyår.

Okej, men då har väl du också ganska nära till flera roliga städer? Eller tänker jag helt fel nu.. :P

Jag skulle jättegärna vilja höra To China With Love, en av mina absoluta favoritlåtar. Men dom spelar ju aldrig den live :P Och Searching For Owls tror jag skulle vara sjukt bra live :)

2008-12-21 @ 11:17:20
URL: http://frisun.blogg.se/
Postat av: Frida

Åker dit med mamma, en kompis och hennes mamma. Vi åker på en torsdag och kommer hem på en söndag. Lite för kort tid i världens bästa stad tycker jag, men vi kan inte vara borta längre :P

Okej :) Jag brukar åka till Uppsala, Västerås och Stockholm ganska ofta. Med tåg går det på typ 40 minuter till Stockholm, om man åker med det nya tåget. Västerås ligger typ 20 min härifrån och Uppsala går det på trekvart med bussen :)

Ja, precis. Det blir oftast samma låtar på konserterna. Vill ju höra något annat också. Som någon av alla b-side låtarna :)

2008-12-21 @ 12:22:10
URL: http://frisun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0